Nemli taraf değil. Tüpün çıkış kısmındaki pamuğu sürekli delmeye çalışıyor ve yumurtalarla ilgilenmiyor. Strese sokmadığıma eminim. Başka tetramorium kraliçelerim de var ilk kez böyle bir durum meydana geldi. ilk bulduğumda da dışkı olduğunu düşündüğüm bir sıvı bırakmıştı tüpe.Hocam tetramorium gibi duruyor. Tüpün ucu derken nemli bölgeden mi bahsediyorsunuz? Öyleyse anormal bi durum yok.
Ben de tetramorium olmadığını düşünüyorum. İnternette biraz araştırma yaptım acaba Strongylognathus testaceus kraliçe olabilir mi?Tetramorium, beslemesi en kolay türlerden biridir. Üstelik bulduğunuz kraliçenin Tetramorium olduğu hakkında bir şüphem söz konusu.
Hocam ne olabilir sizce bu kraliçeye benzeyen bildiğiniz türler var mı?Tetramorium, beslemesi en kolay türlerden biridir. Üstelik bulduğunuz kraliçenin Tetramorium olduğu hakkında bir şüphem söz konusu.
Hayır, aklıma hiç gelmiyor.Hocam ne olabilir sizce bu kraliçeye benzeyen bildiğiniz türler var mı?
O türle ID'lemek çok zor bu görselle.Nemli taraf değil. Tüpün çıkış kısmındaki pamuğu sürekli delmeye çalışıyor ve yumurtalarla ilgilenmiyor. Strese sokmadığıma eminim. Başka tetramorium kraliçelerim de var ilk kez böyle bir durum meydana geldi. ilk bulduğumda da dışkı olduğunu düşündüğüm bir sıvı bırakmıştı tüpe.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ben de tetramorium olmadığını düşünüyorum. İnternette biraz araştırma yaptım acaba Strongylognathus testaceus kraliçe olabilir mi?
daha iyi görseller çekmeye çalışacağım. parazitik veya semiclaustral bir cins olabilir mi acaba?Hayır, aklıma hiç gelmiyor.
O türle ID'lemek çok zor bu görselle.
İnanın bilmiyorum. Semi claustral birden fazla cins var. Parazitik olduğunu düşünmüyorum. Tetramorium'da olabilir, sadece şüpheliyim.daha iyi görseller çekmeye çalışacağım. parazitik veya semiclaustral bir cins olabilir mi acaba?
Benziyor, benzemiyor değil.Umarım parazitik değildir. Elimde işçili koloni yok çünkü.
Ekli dosyayı görüntüle 9668
Ekli dosyayı görüntüle 9669
Ekli dosyayı görüntüle 9674
Aynısından bendede var tüpten çıkmaya çalışıyor ve yumutalari turuncu 0,5mm@Pratensis hocam sizin bir fikriniz var mıdır?
Kaç gün oldu bulalı? Belki de semiclaustral veya parazitik bir cinstirAynısından bendede var tüpten çıkmaya çalışıyor ve yumutalari turuncu 0,5mm
Senin bi fikrin var mı? Alışkın olmadığımız bir tetramorium türü veya Temnothorax longispinosus olduğunu düşünüyorum.İşçilerinizin kafasını inceleyin.Strongylognathus testaceus olmadığı bellide neyse