Tetramorium

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hamazor_3

Yumurta
Üye
Tetramoriumlar ne ile beslenir? Bazı yerlerde tohum ve canlı yem vs gördüm de.

Moderatör tarafında düzenlendi:

egzotikçiftik

Replete
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Tetramoriumlar ne ile beslenir? Bazı yerlerde tohum ve canlı yem vs gördüm de.
Tohum da yerler canlı yem de yerler. Ama ana besin kaynağı olarak canlı yem vermelisiniz. Ve denildiği gibi ilk işçisini çıkartana kadar besleme yapmanıza gerek yok.

samet_56

Intercaste
Yardımsever
Üye
Doğruluğundan emin olmadığınız mevzular da kesin ifadeler kullanmayın lütfen. Tetramorium omnivor'dur, tohum ve canlı yem ile beslenebilir. Tohum tek başına yeterli değildir, ancak tüketirler.

Arax

Larva
Üye
Doğruluğundan emin olmadığınız mevzular da kesin ifadeler kullanmayın lütfen. Tetramorium omnivor'dur, tohum ve canlı yem ile beslenebilir. Tohum tek başına yeterli değildir, ancak tüketirler.
Üzgünüm yanlış bilgilendirme yapmak istemem o yüzden mesajı sildim😃

Son düzenleme:

selimaga

Larva
Üye
Yoo ben vermiştim yememişlerdi yanlış bilgiler veriyorsun ve ben senin bişey bildiğini düşünmüyorum açıkçası.

Hasancık

Pupa
Üye
Yoo ben vermiştim yememişlerdi yanlış bilgiler veriyorsun ve ben senin bişey bildiğini düşünmüyorum açıkçası.
Sert kabuklu bir tohum ise kabuğunu kırmadan vermiş olabilirsiniz eğer böyle ise yememeleri normaldir fakat tetramoriumlar tohum da tüketen bir türdür

egzotikçiftik

Replete
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Kirlilik yapmıyorum fikrimi belirttim sadece.
Fikrinizi belirtme şekliniz doğru değil ve bu konu hakkında herhangi bir dayanağınız yok. Sizin görmemiş olmanız tüketmedikleri anlamına gelmiyor. Yani sadece yorum kirliliği yapıyorsunuz.

pegasuZX

Replete
Üye
Bak dostum insanlara "sen bilmiyorsun" gibi konuşmamalısın. @samet_56 hocam zaten bilgi olarak senden iyidir ama her kim olursa olsun kimseyle böyle konuşmamalısın. Adam haklı tetramorium cinsi genel olarak canlı yem yer ama tohumda yerler. 150 işçili tetramorium kolonim çim tohumlarını yiyordu. Sen kaç tane koloni besledin ve bunu diyebiliyorsun? Hadi onu geçtim hangi kaynağa dayanarak bunu söyleyebiliyorsun?

YalnızGaripAdam

Nanitik
Üye
Bak dostum insanlara "sen bilmiyorsun" gibi konuşmamalısın. @samet_56 hocam zaten bilgi olarak senden iyidir ama her kim olursa olsun kimseyle böyle konuşmamalısın. Adam haklı tetramorium cinsi genel olarak canlı yem yer ama tohumda yerler. 150 işçili tetramorium kolonim çim tohumlarını yiyordu. Sen kaç tane koloni besledin ve bunu diyebiliyorsun? Hadi onu geçtim hangi kaynağa dayanarak bunu söyleyebiliyorsun?
Hocam sende yukarıda tohumla beslenmezler demişin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...