Tohumla beslenmezler. Canlı yem vermelisin. Şuan yoksa 3-4 gün salam vb. ver ama önermiyorum. Kraliçe tekse işçi yoksa bir şey verme.Tetramoriumlar ne ile beslenir? Bazı yerlerde tohum ve canlı yem vs gördüm de.
Tohum da yerler canlı yem de yerler. Ama ana besin kaynağı olarak canlı yem vermelisiniz. Ve denildiği gibi ilk işçisini çıkartana kadar besleme yapmanıza gerek yok.Tetramoriumlar ne ile beslenir? Bazı yerlerde tohum ve canlı yem vs gördüm de.
Larvaları varsa haşlanmış yumurta sarısı verebilirsiniz ama canlı yemsiz olmaz, en az ayda 1 kere şart.Tetramoriumlar ne ile beslenir? Bazı yerlerde tohum ve canlı yem vs gördüm de.
Tamam,teşekkürlerTohum yemezler un kurdu verebilirsin
Üzgünüm yanlış bilgilendirme yapmak istemem o yüzden mesajı sildim😃Doğruluğundan emin olmadığınız mevzular da kesin ifadeler kullanmayın lütfen. Tetramorium omnivor'dur, tohum ve canlı yem ile beslenebilir. Tohum tek başına yeterli değildir, ancak tüketirler.
Yoo ben vermiştim yememişlerdi yanlış bilgiler veriyorsun ve ben senin bişey bildiğini düşünmüyorum açıkçası.Doğruluğundan emin olmadığınız mevzular da kesin ifadeler kullanmayın lütfen. Tetramorium omnivor'dur, tohum ve canlı yem ile beslenebilir. Tohum tek başına yeterli değildir, ancak tüketirler.
Bu kadar kişi zaten gereken cevabı vermiş, yorum kirliliği yapmayın ve üslubunuzu düzeltin lütfen.Yoo ben vermiştim yememişlerdi yanlış bilgiler veriyorsun ve ben senin bişey bildiğini düşünmüyorum açıkçası.
Kirlilik yapmıyorum fikrimi belirttim sadece.Bu kadar kişi zaten gereken cevabı vermiş, yorum kirliliği yapmayın lütfen.
Beslenirler, ama canlı yem öncelik. Dışarıda tohumdur tahıldır taşıyan çok tetra varYoo ben vermiştim yememişlerdi yanlış bilgiler veriyorsun ve ben senin bişey bildiğini düşünmüyorum açıkçası.
Ben hiç görmedimBeslenirler, ama canlı yem öncelik. Dışarıda tohumdur tahıldır taşıyan çok tetra var![]()
Sert kabuklu bir tohum ise kabuğunu kırmadan vermiş olabilirsiniz eğer böyle ise yememeleri normaldir fakat tetramoriumlar tohum da tüketen bir türdürYoo ben vermiştim yememişlerdi yanlış bilgiler veriyorsun ve ben senin bişey bildiğini düşünmüyorum açıkçası.
Fikrinizi belirtme şekliniz doğru değil ve bu konu hakkında herhangi bir dayanağınız yok. Sizin görmemiş olmanız tüketmedikleri anlamına gelmiyor. Yani sadece yorum kirliliği yapıyorsunuz.Kirlilik yapmıyorum fikrimi belirttim sadece.
Ben argo bişey demedim sadece birsey bilmediğini düşündüm dedimFikrinizi belirtme şekliniz doğru değil ve bu konu hakkında herhangi bir dayanağınız yok. Sizin görmemiş olmanız tüketmedikleri anlamına gelmiyor. Yani sadece yorum kirliliği yapıyorsunuz.
Hocam senin tohum verince yememeleri ile tetraların tohum yemediği tanısına nasıl vardın acaba?Ben argo bişey demedim sadece birsey bilmediğini düşündüm dedim
Messorlara verdim yuvanın icine taşıdılar ama tetralar yuvanın girişinde bıraktı içeri almadıHocam senin tohum verince yememeleri ile tetraların tohum yemediği tanısına nasıl vardın acaba?
Bak dostum insanlara "sen bilmiyorsun" gibi konuşmamalısın. @samet_56 hocam zaten bilgi olarak senden iyidir ama her kim olursa olsun kimseyle böyle konuşmamalısın. Adam haklı tetramorium cinsi genel olarak canlı yem yer ama tohumda yerler. 150 işçili tetramorium kolonim çim tohumlarını yiyordu. Sen kaç tane koloni besledin ve bunu diyebiliyorsun? Hadi onu geçtim hangi kaynağa dayanarak bunu söyleyebiliyorsun?Yoo ben vermiştim yememişlerdi yanlış bilgiler veriyorsun ve ben senin bişey bildiğini düşünmüyorum açıkçası.
Hocam sende yukarıda tohumla beslenmezler demişin?Bak dostum insanlara "sen bilmiyorsun" gibi konuşmamalısın. @samet_56 hocam zaten bilgi olarak senden iyidir ama her kim olursa olsun kimseyle böyle konuşmamalısın. Adam haklı tetramorium cinsi genel olarak canlı yem yer ama tohumda yerler. 150 işçili tetramorium kolonim çim tohumlarını yiyordu. Sen kaç tane koloni besledin ve bunu diyebiliyorsun? Hadi onu geçtim hangi kaynağa dayanarak bunu söyleyebiliyorsun?
Hocam genel olarak beslenmezler. Sen bir koloniye tohum at yeme ihtimalleri az. Beslenme düzeylerinin az bir kısmında tohumlar yer alır.Hocam sende yukarıda tohumla beslenmezler demişin?