Hayır ilk işçiye kadar besleme yapmanıza gerek yok. Sadece tüpü içinde şekerli su olsun yere.ilk işçi çıkana kadar besleme yapmiyacağım dimi
Normal tüp kurulumu yapın. Eğer ki bilmiyorsanız tuğkan abinin bir videosu var tüp kurulumu nasıl yapılır diye ona bakabilirsiniz.her gün verim mi şekerli su?
Yok. Tüpün içindeki şekerli sudan bahsediyorudum. İlk işçiye kadar besin vermenize gerek yok. Keyifli hobiler.Tüp kurulumu yaptım onda sıkıntı yok. Tuğkan abi videoda ilk işçi çıkana kadar herhangi bişey vermeyin diyordu şimdi sen şekerli su ver deyince kafam karıştı.
Şekerli su ekstra besin kaynağı. Cinse göre değişir. Normal suda olur ama ekstra besin kaynağı olarak koyuyoruz şekerli suyu.Hocam tüpün dip kısmına şekerli değil normal su koydum tuğkan abiyi de tekrar izledim şimdi o da normal su diyo. Şekerli su mu koymam gerekiyordu.
Bu arada bende normal su koymamız gerek diye biliyorum. Yanlış biliyor olabilirim belki ama Tuğkan abi şekerli değil normal su koyun diye uyarmıştı, hatırlıyorum.Şekerli su ekstra besin kaynağı. Cinse göre değişir. Normal suda olur ama ekstra besin kaynağı olarak koyuyoruz şekerli suyu.
Cinse göre değişmez diye biliyorum. Hepsine normal su koyuluyor.Şekerli su ekstra besin kaynağı. Cinse göre değişir. Normal suda olur ama ekstra besin kaynağı olarak koyuyoruz şekerli suyu.
Standart tüp kurulumunda nasıl sa öyle yap İlk işçi çıkana kadar kraliçe besine ihtiyaç duymazTüp kurulumu yaptım onda sıkıntı yok. Tuğkan abi videoda ilk işçi çıkana kadar herhangi bişey vermeyin diyordu şimdi sen şekerli su ver deyince kafam karıştı.