Tetramorium sp. 2 kolonim var daha doğrusu kolani aşamasında 2 kraliçeminde yumurtaları var sayılarını bilemiyorum ve şuan canlı yem için ne almam gerektiğini düşünüyorum sizce ne alsam severler
Un kurdu yerlerTetramorium sp. 2 kolonim var daha doğrusu kolani aşamasında 2 kraliçeminde yumurtaları var sayılarını bilemiyorum ve şuan canlı yem için ne almam gerektiğini düşünüyorum sizce ne alsam severler
Canlı yem olarak sadece un kurdu yeterli olur muUn kurdu yerler
Evet olur ama diğer besin kaynaklarınıda unutmayın yani enerji falanCanlı yem olarak sadece un kurdu yeterli olur mu
Genellikle un kurdu tercih edilir enerji için klasik ballı su veya şekerli su verebilirsiniz.Tetramorium sp. 2 kolonim var daha doğrusu kolani aşamasında 2 kraliçeminde yumurtaları var sayılarını bilemiyorum ve şuan canlı yem için ne almam gerektiğini düşünüyorum sizce ne alsam severler
Kaç günde bir beslemek mantıklı olur sizceEvet olur ama diğer besin kaynaklarınıda unutmayın yani enerji falan
3 günde bir bekleyebilirsiniz.Kaç günde bir beslemek mantıklı olur sizce
Tamamdır teşekkürker3 günde bir bekleyebilirsiniz.
İlk işçim çıktı hatta şuan bir kolonimde 4 işçi diğer kolonide 2 işçim var bu yüzden sormak istedimİlk işçi çıkana kadar besleme yapmayabilirsiniz.