Bu durumun bir etkisi oluyor mu?Tüpte daha önceden farklı bir karınca baktınız mı?
Feromon hocamBu durumun bir etkisi oluyor mu?
Kullanılmış tüpler nasıl temizlenmeli?Feromon hocam
Cover çıkınca daha stres yapar Ve Karanlığı Sever Kraliçe benim tetramorium 2 günde yunurtladısorun karanlıkmış.coverını çıkarttım.stressiz takılıyo.
Sorunun karanlık olduğu kanaatine nasıl vardığınızı merak ediyorum.sorun karanlıkmış.coverını çıkarttım.stressiz takılıyo.
@sude bi bakarmısınSanırım şey demek istemiş coverini çıkarttım ama hiçbir etkisi olmadı yani cover aslında işe yaramıyormuş bana öyle gibi geldi
coverı beyaz a4le mi yaptın??tetramorium kraliçem 15 gün olmasında rağmen yumurtlamıyor ve tüpün girişindeki pamukla uğraşıyor. nedenini merak ettim
peki tüpte daha önce başka bir cins var mıydı? veya ortam fazla nemli olabilir mi? ya da tam tersi kuru olduğu için beğenmemiş de olabilir. bunlar ihtimaller umarım çözümünü bulursun bir an öncecover kırmızı asetatlaydı .15 gün boyunca kraliçe tüpün ağzındaki pamuğu delerek içine giriyodu ve aydınlık tarafta duruyordu.olabilir mi diye denemek istedim ve işe yarıyor gibi.o stresli hali gitti tüpün ortasında takılıyo