Tetramorium kolonimin test tüpünde su kalmadı.

abm

Yumurta
Üye
Dün aldığım Tetramorium Kraliçem elime ulaştı. Geldiğinde bi işçisi bikaç yumurtası vardı ama test tüpünde suyu kalmamıştı. Bende yeni test tüpü hazırladım ve uç uca birleştirdim. Eski tüpe ışık gelicek şekilde yeni tüp karanlık olucak şekilde yaptım. Bi gündür böyle duruyor taşınmaya hiç niyetleri yok. Sadece bi kaç kez işçi karşıya geçip geldi. Sizce ne yapmalıyım?

IMG_5309.JPEG

yagizk_f

Yumurta
Üye
Dün aldığım Tetramorium Kraliçem elime ulaştı. Geldiğinde bi işçisi bikaç yumurtası vardı ama test tüpünde suyu kalmamıştı. Bende yeni test tüpü hazırladım ve uç uca birleştirdim. Eski tüpe ışık gelicek şekilde yeni tüp karanlık olucak şekilde yaptım. Bi gündür böyle duruyor taşınmaya hiç niyetleri yok. Sadece bi kaç kez işçi karşıya geçip geldi. Sizce ne yapmalıyım?

Ekli dosyayı görüntüle 66139
Böyle bırakın hocam nemsizlik rahatsız etmeye başlayınca su olan tarafa geçerler.

• Beğendim
Tepkiler: abm

abm

Yumurta
Üye
Böyle bırakın hocam nemsizlik rahatsız etmeye başlayınca su olan tarafa geçerler.
Bende öyle düşünüyorum hocam ama ışık açık kalması strese sokmaz mı? Yeni başladım hobiye kaybetmekten korkuyorum kraliçeyi.

anakin

Intercaste
Üye
Hocam merak etmeyin transfer yapıldığı için ölmez hiç bir kraliçe. Mesela ben Messor kolonimi ışığa alıştırdım hiç bir sorun yok.

• Beğendim
Tepkiler: abm

yagizk_f

Yumurta
Üye
Bende öyle düşünüyorum hocam ama ışık açık kalması strese sokmaz mı? Yeni başladım hobiye kaybetmekten korkuyorum kraliçeyi.
yok hocam aynı sorunu ben de yaşadım. Zaten yarın da geçmezlerse ışığı kaparsınız nem için geçerler ışıktan rahatsız olmuyorlarsa dert etmeyin.

abm

Yumurta
Üye
Eyvallah teşekkür ederim. Bende öyle düşünüyorumda ilk defa bakınca sormak istedim.