Tetramorium kolonimi Sahiplendirmek İstiyorum

Delüzyoni

Larva
Üye
2 tetramorium kolonim var. Görece tecrübeli bir arkadaşımıza bu kolonilerin birini veya ikisini vermek istiyorum. Şu aralar onlarla çok ilgilenemiyorum.

Kargo fiyatının ödenmesi ve koloniye iyi bakılması haricinde bir talebim yok. (diğer koloninin fotoğrafını transfer sonrası ekleyeceğim.) 20260205_023417.jpg

İyi hobiler herkese.

Moderatör tarafında düzenlendi:

armagankaya

Media
Üye
2 tetramorium kolonim var. Görece tecrübeli bir arkadaşımıza bu kolonilerin birini veya ikisini vermek istiyorum. Şu aralar onlarla çok ilgilenemiyorum.

Kargo fiyatının ödenmesi ve koloniye iyi bakılması haricinde bir talebim yok. (diğer koloninin fotoğrafını transfer sonrası ekleyeceğim.) Ekli dosyayı görüntüle 72881

İyi hobiler herkese.
Hocam, ben alırım. Gerçekten şu an bakmayı çok özledim. Kış uykusuna yatırdığım işçisiz Formica kraliçem, sebebini bilmediğim bir nedenden öldü. Kargolarsanız gerçekten çok mutlu olurum.

SinanE-Z

Pupa
Üye
Merhaba, iyi günler dilerim.
Eğer koloniler hâlâ sahiplendirilmediyse devralmaktan memnuniyet duyarım.

Tetramorium cinsiyle ilgili bakım, beslenme ve diyapoz süreçlerine aşinayım; koloniyi uygun koşullarda ve düzenli şekilde devam ettirmeyi düşünüyorum. Mevcut işçi sayısı, diyapoz durumları ve şu anki beslenme düzenleriyle ilgili birkaç bilgi paylaşırsanız sevinirim.

Ayrıca diyapoz sürecini tamamlayıp tamamlamadıkları konusunda da bilgi alabilir miyim? Eğer hâlen diyapozdaysalar, süreci mevcut hâliyle devam ettirmeyi tercih ederim.

Uygun görürseniz detayları konuşabiliriz.
İyi hobiler dilerim.

Son düzenleme:

Delüzyoni

Larva
Üye
Arkadaşlar ilgilenenlere teşekkür ederim. Koloniler için dmden, ilgilenen arkadaşlara dönüt yaptım. Kargolama kısmı için deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

SinanE-Z

Pupa
Üye

İşlek bir durum değil ama konularda birkaç deneyim geçiyor, faydası dokunacaktır