Tetramorium Kolonim

Gross

Yumurta
Üye
Kolonimin işçileri şu anda mevcut yaklaşık 20 tane bu koloniyi her gün kontrol edersem strese girerlermi giriyolarsa kaç günde bir kontrol etmeliyim ?? Yazarsanız sevinirim

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Tetramoriumlar daha az stres olurlar ve strese verdiği tepkiler düşüktür açıkçası tüpü sarsmadığınız sürece keyifli bir şeklide takılacaklardır ben kendi tetramoriumlarıma karartma da uygulamıyorum canım sıkıldıkça gidip sarsmadan kontrol edebiliyorum böylece

Gross

Yumurta
Üye
Peki teşekkürler yani her gün kontrol etmede sorun olmicak

Mantis_

Majör
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Peki teşekkürler yani her gün kontrol etmede sorun olmicak

Dediği gibi çok sarsmadan kontrol edebilirsin. Daha rahat avlanmalarını ve beslenmelerini izlemek istersen de bir outworld yapabilirsin.

Gross

Yumurta
Üye
Dediği gibi çok sarsmadan kontrol edebilirsin. Daha rahat avlanmalarını ve beslenmelerini izlemek istersen de bir outworld yapabilirsin.
Outworlde kaç işçi de geçirsem uygun olur 10 x 10 bı outworld e sahibim 20-21 işçi var şu anda

Mantis_

Majör
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Senin keyfine bağlı. Şuan da geçirebilirsin, 50 işçide de.

Savas

Yumurta
Üye
Kolonimin işçileri şu anda mevcut yaklaşık 20 tane bu koloniyi her gün kontrol edersem strese girerlermi giriyolarsa kaç günde bir kontrol etmeliyim ?? Yazarsanız sevinirim
Tetramorium Bicarinatum kolonim vardı ve ortalama 500 işçili 8 kraliçeli bir koloniydi. Tüplerinin üstünü kapatma gereği duymamıştım hiç.

Mantis_

Majör
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Ytong olmasa da olur. Formikaryumunuzu 3D printerdan, alçıdan, ahşaptan yapabilirsiniz. Fakat koloninizi formikaryuma geçirmek zorunda değilsiniz.