Tetramorium Kolonim İçin Outworld

Gross

Yumurta
Üye
Merhabalar tetrimoryum kolonimi outworlde bağladım işçiler geceli 10 dakika oldu ancak outworlddeki işçilerin neredeyse hepsi kenarlardan kaçmaya çalışıyor normal bir olay mi ??
IMG_20220801_234002.jpg

ben10

Yumurta
İlklerden
Üye
normal bir süre sonra alışırlar

Barkın

Larva
Yardımsever
Üye
Ortamı öğreniyor olabilirler şuan

Bir süre sonra aynı şekilde devam eder ise yemek arıyorlar demektir

Veya sadece geziyolardır

Ünal

Yumurta
Üye
Tırmanmayı baya seven bı tür ve kaçmaya baya meilyilli bı tür hiç açık bı yer bırakma çok dikkat et derim

Gross

Yumurta
Üye
Ortamı öğreniyor olabilirler şuan

Bir süre sonra aynı şekilde devam eder ise yemek arıyorlar demektir

Veya sadece geziyolardır
Yemek arayacaklarını sanmıyorum çünkü şekerli su ve ekmek var küçük bir parça bilmiyorum gördünüz mü

Bulut_Mercan

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Üye
Yemek arayacaklarını sanmıyorum çünkü şekerli su ve ekmek var küçük bir parça bilmiyorum gördünüz mü
Ekmek mi 😨
Dostum karıncalar ekmek yemez 🤦‍♂️
Protein içerikli bir besin vermelisin

Bulut_Mercan

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Üye
Boş yapcaksan yazma bir şey sordum çünkü de
Boş yapan sensin. Ekmek yemeyeceklerini söyledim hâlâ yok pirinç vereni gördüm de yok çeşitlilik yapıyorum da ... Daha cins ismini bile doğru yazamayan adama nasıl bir cevap vermemi bekliyorsun? 0 bilgiyle nasıl bu kadar kendinizden emin olabiliyorsunuz anlamıyorum

Gross

Yumurta
Üye
Boş yapan sensin. Ekmek yemeyeceklerini söyledim hâlâ yok pirinç vereni gördüm de yok çeşitlilik yapıyorum da ... Daha cins ismini bile doğru yazamayan adama nasıl bir cevap vermemi bekliyorsun? 0 bilgiyle nasıl bu kadar kendinizden emin olabiliyorsunuz anlamıyorum
Allah aşkına ekmeği yerlerken gözlemlediğim için bu kadar net bir şekilde cevap veriyorum ve savunuyorum ayrıca oto klavye nedeniyle yanlış yazmış olabilirim bu seni de ilgilendirmez 0 bilgiyide komik olmayan bir şaka olarak algılıyorum ve konuyu burda kapatmanı rica ediyorum.