Merhabalar, test tüpünün girişindeki pamuğu fotoğrafta gösterdiğim gibi nemli pamuğa yaklaştırın; böylelikle kraliçeniz kendini dar alanda daha rahat hissedecektir. Yumurtlamamasının sebebi belki bu olmayabilir, fakat bunu yapmanız daha iyi olacaktır.Tetramorium galaticum kraliçem yumurtlamıyor, nedeni ne olabilir ve çözüm öneriniz var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 68598
geçen senenin son baharında buldum 6 işci olmuştu bulduktan 1 ay sonra sonra tüpe küf oldu transferden sonra tüm yumurtalarını yedi işcilerde öldüNe zaman buldunuz ne zamandır sizde bir çok nedeni olabilir kesin bişey diyemeyiz.
Besleme yapmanız gerekiyor. Depo besinleri çoktan bittiği için beslemezseniz yumurtlayamaz.geçen senenin son baharında buldum 6 işci olmuştu bulduktan 1 ay sonra sonra tüpe küf oldu transferden sonra tüm yumurtalarını yedi işcilerde öldü
Toparlaması çok zor 1 senedir işçisiz Furkan'ın dediği gibi besleme yap olmazsa yapacacak bişey yok.geçen senenin son baharında buldum 6 işci olmuştu bulduktan 1 ay sonra sonra tüpe küf oldu transferden sonra tüm yumurtalarını yedi işcilerde öldü