Eğer yumurtlamaya devam ediyorsa siz görmeden beslenmiş olabilirler. Besin eksikliğinde yumurta vermiyorlar diye biliyorum.Merhaba, yakın zamanda edindiğim 2 Tetramorium Galaticum cinsi kraliçelerin ikisinin de 6'şar adet işçileri oldu ve yumurtlama devam ediyor. Şimdiye kadar şekerli su, ballı su, çekirdek, badem hatta balık yemi gibi çok çeşitli beslemeler denedim fakat hiçbirine ilgi göstermediler. Sipariş verdiğim un kurtları henüz gelmediği için onu da gelince deneyeceğim. Sizin tavsiyeniz ne olur, nasıl beslemeliyim?
Ben yumurta beyazı ve kıyma verdim yediler.Merhaba, yakın zamanda edindiğim 2 Tetramorium Galaticum cinsi kraliçelerin ikisinin de 6'şar adet işçileri oldu ve yumurtlama devam ediyor. Şimdiye kadar şekerli su, ballı su, çekirdek, badem hatta balık yemi gibi çok çeşitli beslemeler denedim fakat hiçbirine ilgi göstermediler. Sipariş verdiğim un kurtları henüz gelmediği için onu da gelince deneyeceğim. Sizin tavsiyeniz ne olur, nasıl beslemeliyim?
Malesef koloni öldüBen kendi tetramorium galaticum kolonime salam vermiştim, çok sevdiler. Denemenizi öneririm.