O zamana tohum koyuyorum tüpemessor sp.
Bilen biri doğrulasın öyle koy ama ben bu fotoğraflardan messor olduğunu düşünüyorum.O zamana tohum koyuyorum tüpe
Ayrıca tetramoriumlar da tohum yer.Bilen biri doğrulasın öyle koy ama ben bu fotoğraflardan messor olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederimBilen biri doğrulasın öyle koy ama ben bu fotoğraflardan messor olduğunu düşünüyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca tetramoriumlar da tohum yer.
knk koy tohumu bu messorTeşekkür ederim
Tamamdır teşekkürlerknk koy tohumu bu messor
Meyve sineği koydum ama ölü bir sıkıntı olur muTohum koy ama uzun vadeli olmaz canlı yemde Alman lazım morino,un kurdu,kıyma ve haşlanmış yumurta
Dışarıdan aldığın sinek, böcek vs koyma parazitli veya ilaçlı olabilir ve bu da koloninizin çöpe gitmesine sebep olur.Meyve sineği koydum ama ölü bir sıkıntı olur mu
Tamamdır teşekkürler hocam bir de kıymayı nasıl verebiliriz pişmiş pişmemiş olarakDışarıdan aldığın sinek, böcek vs koyma parazitli veya ilaçlı olabilir ve bu da koloninizin çöpe gitmesine sebep olur.
knk kıyma verme bozulur filan bosver beta balık yemi var direk bi petshopa gitsen beta balık yemi verirmisiniz desen bulursun zaten oyle bulması zor bisey de degilTamamdır teşekkürler hocam bir de kıymayı nasıl verebiliriz pişmiş pişmemiş olarak
Çoğu kolonimi kıyma ile besledim ve hiç bir zararı yok. Hatta daha fazla gelişim gösterdiler. Kıymayı zaten 1 hafta tutmayacak orada. Küçük bi parça verir 1 gün sonra alırknk kıyma verme bozulur filan bosver beta balık yemi var direk bi petshopa gitsen beta balık yemi verirmisiniz desen bulursun zaten oyle bulması zor bisey de degil
knk ben bi verdim kiymayi yumurtalarin yanina tasidilar sonra alamdim transfer etmek zorunda kaldimÇoğu kolonimi kıyma ile besledim ve hiç bir zararı yok. Hatta daha fazla gelişim gösterdiler. Kıymayı zaten 1 hafta tutmayacak orada. Küçük bi parça verir 1 gün sonra alır