Tetralara deniz solucanı verilir mi?

hecelik

Yumurta
Üye
İyi hobiler, tetramorium kolonim var yaklaşık 15 işçi var, bu kadar erken olmalarını beklemiyordum o yüzden elimde canlı yem yok. Balık yakalamak için deniz solucanı var, protein için deniz solucanı verebilir miyim?
Teşekkürler.

WradSX

Gamergate
Üye
Canlı yem temin edin. 1-2 hafta canlı yemsiz, sadece şekerli su ile idare edebilirler.

hpexti

Minör
Üye
Canlı yem sipariş edin, belki yemelerinde problem olmaz ama parazit ihtimali var ondan canlı yem için üretim bir canlı kulanın.
Tetramoriumlar zaten hepcildir tohum verebilirsiniz. O sizi canlı yem gelene kadar idare eder.

Verdiğiniz yem çin kurdu ise üretim olduğu için verebilirsiniz, ama sindirim konusunda problem yaşarlarmı bilmiyorum yinede siz hobide kulanılan canlı yemleri kulanın.

FurkanYY

Larva
Üye
Canlı yem almanız uzun sürecekse parazit riski olduğundan bir süre dondurduktan sonra tüketip tüketmediğini deneyerek görmelisiniz.

hecelik

Yumurta
Üye
Canlı yem temin edin. 1-2 hafta canlı yemsiz, sadece şekerli su ile idare edebilirler.
Canlı yem almanız uzun sürecekse parazit riski olduğundan bir süre dondurduktan sonra tüketip tüketmediğini deneyerek görmelisiniz.
Yasak mı bilmiyorum ama nereden sipariş edebilirim? site ismi verebilir misiniz?
eğer bunlar parazitliyse balığı da bulaşmaz mı? gerçi balığın organlarını temizliyoruz hemen :D

FurkanYY

Larva
Üye
Yasak mı bilmiyorum ama nereden sipariş edebilirim? site ismi verebilir misiniz?

eğer bunlar parazitliyse balığı da bulaşmaz mı? gerçi balığın organlarını temizliyoruz hemen :D
Antalya Çekirge, Ankara canlı yem yada trendyol gibi sitelerden bulabilirsiniz.
Orasını balık düşünsün :D

anakin

Phragmotic
Üye
Hocam eğer 15 gün içinde canlı yeme ulaşma şansınız varsa dondurarak yada dondurmadan hiç denemeyin.

hecelik

Yumurta
Üye

anakin

Phragmotic
Üye
balıkçıdan :D

Sipariş verdiğim canlı yem beslemesini en erken haftaya cumartesi yapabilirim 2 ağustosta. Uygun mudur?
1 hafta tatile çıkacağım o zaman boyunca ne vereceğim nasıl dayanacaklar?
Hocam işçiler eğer yeni çıktıysa sıkıntı olmaz. Tatil hakkında da eğer beslenme alanına şekerli sularını bırakırsanız idare ederler.

CLYENSE

Nanitik
Üye
balıkçıdan :D

Sipariş verdiğim canlı yem beslemesini en erken haftaya cumartesi yapabilirim 2 ağustosta. Uygun mudur?
1 hafta tatile çıkacağım o zaman boyunca ne vereceğim nasıl dayanacaklar?
Şekerli su ve bol tohumlu karma kuş yemiyle biraz stok yaparsanız, büyük ihtimalle idare ederler, sorun olmaz! (y)