Tetra??

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Nerdeyse 2 haftadır bende olan kraliçemin anteni yok yeni fark ettim sorıyım dedim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kraliçede bir gariplik sezmiştim çok ağır hareket ediyo çok dengesiz flndı bide tüpün yeryerine yumurtladı kesinlikle belli bir yere değil antenleri olmadığı için olabilirmi

Ekli dosyalar

• 16572709271502111846843.jpg
    16572709271502111846843.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 32

drusus

Nanitik
İlklerden
Üye
Evet antenler çok önemli bir organ. Başarılı bir koloni kurabileceğini düşünmüyorum.

efetrhan

Pupa
Üye
Nerdeyse 2 haftadır bende olan kraliçemin anteni yok yeni fark ettim sorıyım dedim

Kraliçede bir gariplik sezmiştim çok ağır hareket ediyo çok dengesiz flndı bide tüpün yeryerine yumurtladı kesinlikle belli bir yere değil antenleri olmadığı için olabilirmi
ilk işçiye kadar bekleyin her yere yumurtladıysa da bi tanesi çıksa yeter o etrafı toparlayacaktır başka bi sıkıntı yoksa. zaten kraliçenin tek görevi yumurtlamak böyle giderse pek bişey olmaz gibi duruyor.

Adoganf

Yumurta
Üye

Daha önce Tetra bakmadım ama kraliçeler ilk olarak dağınık yumurtlayip sonra bir araya toplarlar koloni kuramayanlarda var kurabilenlerde var o yüzden bakmakta fayda var

efetrhan

Pupa
Üye
Daha önce Tetra bakmadım ama kraliçeler ilk olarak dağınık yumurtlayip sonra bir araya toplarlar koloni kuramayanlarda var kurabilenlerde var o yüzden bakmakta fayda var
ben hiç tüpün her yerine yumurtlayan kraliçe görmedim açıkçası. yani bunun genel bişey olduğunu sanmıyorum. hatta benim tetra kraliçem mercimek kadar top gibi yumurtla bırakmıştı ilk seferinde o kadar birleşikti yani.

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Kraliçeler bakamayavakları kadar yumurtlamazlar diye biliyorum ama antenleri olmadığı için algılayabildiğini sanmıyorum

Ekli dosyalar

• IMG-20220708-WA0001.jpg
    IMG-20220708-WA0001.jpg
    25.2 KB · Görüntüleme: 14

Adoganf

Yumurta
Üye
ben hiç tüpün her yerine yumurtlayan kraliçe görmedim açıkçası. yani bunun genel bişey olduğunu sanmıyorum. hatta benim tetra kraliçem mercimek kadar top gibi yumurtla bırakmıştı ilk seferinde o kadar birleşikti yani.
Karıncalarında davranışları farklı ben genelleme yaptım biri çok düzenli olabilir diğeri dağınık

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
2 tane daha tetra kraliçem var senin dediğin gibi yumurtladı onlarda