ama hareketsizler ve girebilecekleri bir uer yok transfer esnasında mi basti acabaMite basmış.
Transfer sırasında basicağını sanmam @karıncabuldum un dediği gibi ustende eskiden mite olup orada üretmiş olabilir.ama hareketsizler ve girebilecekleri bir uer yok transfer esnasında mi basti acaba
yaklasik 2 aydir benimle beraber ama urese 2 ayda uremez miydi ve nu miteler neden harketsizTransfer sırasında basicağını sanmam @karıncabuldum un dediği gibi ustende eskiden mite olup orada üretmiş olabilir.
Kanka onu baya yakından anlaman lazım ve 2 aydır sende olupda iscisi cikmadiysa dollenmemistiryaklasik 2 aydir benimle beraber ama urese 2 ayda uremez miydi ve nu miteler neden harketsiz
Hiç bir fikrim yok.yaklasik 2 aydir benimle beraber ama urese 2 ayda uremez miydi ve nu miteler neden harketsiz
kraliçe kanatsızsa yinede döllenmeme ihtimali var. Bence salmalı veya kış uykusuna yatırmalısınız. besleyebilirsiniz besin stoğu bitmiş olabilir.yaklasik 2 aydir benimle beraber ama urese 2 ayda uremez miydi ve nu miteler neden harketsiz
mite yokdur yoksa çoktan ürerlerdi mite varmı diye bakmak için karanlıkta telefon flaşı ile bakın beyaz şeyler veya benzeri şeyler varsa büyük ihtimalle mitedir.yaklasik 2 aydir benimle beraber ama urese 2 ayda uremez miydi ve nu miteler neden harketsiz
karınca ölü şuan ölüm sebebini merak ediyoeummite yokdur yoksa çoktan ürerlerdi mite varmı diye bakmak için karanlıkta telefon flaşı ile bakın beyaz şeyler veya benzeri şeyler varsa büyük ihtimalle mitedir.
Milyonlarca sebeb var doğadan gelen ve sizden kaynaklı olan büyük ihtimalle doğadan gelen bir sorun yapqbileceğiniz birşey yok. Geçmiş olsun.karınca ölü şuan ölüm sebebini merak ediyoeum
teşekkürler, yakın zamanda lasius kolonimin de aktarma işlemini gerçekleştireceğim umarım onda bir sorun olmaz...Milyonlarca sebeb var doğadan gelen ve sizden kaynaklı olan büyük ihtimalle doğadan gelen bir sorun yapqbileceğiniz birşey yok. Geçmiş olsun.
salman daha doğru olur çiftleşsin en azından dışarıdaBenimde solenopsis kraliçem var 3 haftadır bekliyorum yumurtlamıyor
Sizin gibi suyu çok çabuk bitiyor 2 haftada yarıya indi inşallah sizinkisi gibi olmaz