İnternet hariç
Ben sanırım kazıklanıyorum 10 cm'lik 8 ₺'ye alıyorumkırtasilerde satılıyor istersen bir bak ama acil lazım ise şırıngadan yapabilirsin
Bu arada kırtasiyelerde küçüklerini 2.30 tlye aldım büyükleri 3.30 lira
🙂 tabi bu fiyatlar 1 ay önceki ben baya almıştım ucuzken evim tüp ile doluBen sanırım kazıklanıyorum 10 cm'lik 8 ₺'ye alıyorum
Eczanede yoktu sordum burda bulunmaz dedibulunduğun bölgedeki medikalcilere gidebilirsin oralarda vardır . laboratuvar medikalcisi olması da önemli
malum zamlar arttı.Eczanede yoktu sordum burda bulunmaz dedi
Profiİnternet hariç
Eğer tüp bulamıyorum vs diyorsan bugün Şok marketlerde cam şeker kutusu gördüm fiyatı 2 TL olması lazımdı çok büyük bir kap değil ancak ideal bir besleme alanı oluşturmaya yetiyor eğer tüp tedarik edemediyseniz alabilirsinizİnternet hariç
google>yaşadığın şehrin adı+kimya>enter haritalar kısmından kimya mağazalarına bakarak bulabilirsinİnternet hariç
gençlere o kadar güzel örnek oluyosunuz kiben bizim okulun Laboratuvar odasından çalıyorum
hocam kusura bakma ama baya kazıklanmışsın ben 2.5 tl ye 16 cm lik alıyorumBen sanırım kazıklanıyorum 10 cm'lik 8 ₺'ye alıyorum
google>yaşadığın şehrin adı+kimya>enter haritalar kısmından kimya mağazalarına bakarak bulabilirsin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
gençlere o kadar güzel örnek oluyosunuz ki
hocam kusura bakma ama baya kazıklanmışsın ben 2.5 tl ye 16 cm lik alıyorum
Nerden acaba?google>yaşadığın şehrin adı+kimya>enter haritalar kısmından kimya mağazalarına bakarak bulabilirsin
gençlere o kadar güzel örnek oluyosunuz ki
hocam kusura bakma ama baya kazıklanmışsın ben 2.5 tl ye 16 cm lik alıyorum
ne nerden acabahttps://www.blabmarket.com/16x160-mm-Cam-Deney-TupuTest-Tube-20-AdetPaket,PR-333.html
Bugün sipariş ettim en uygun bu geldi bana, 20 tane 67,80₺ (Kargo dahil fiyatı). Tanesi 3,39₺ tekebül ediyor. Daha uyguna var internette ama boyutları küçük ne yazık ki.
Nerden acaba?
2.5 teleye 16 cm alıyorum demişsiniz nerden alıyorsunuz?ne nerden acaba
şehrimdeki bir kimya mağazasından2.5 teleye 16 cm alıyorum demişsiniz nerden alıyorsunuz?