Test tüpündeki pamuğu çıkarmanın kolay yolu?

Cihan__

Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Arkadaşlar test tüplerindeki pamukları nasıl çıkartıyosunuz özellikle 16 18 20 lik tüplerde suyun pamuğunu çıkartmak benim için bi eziyet yöntemleriniz varmı?

Kuzeykurum22

Nanitik
Üye
uzun bir cımbız ile veyahut çöp şiş gibi bir yöntem düşündüm ben

Cihan__

Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Cımbız satın aldım ama içine sokunca kendiliğinden kapanıyor pamuğu yine alamıyorum

mabeakv2

Yumurta
Üye
Bak şimdi eline örgü şişi alıyorsun

Sonra basarbildigin şekilde sişi pamuk ile cam tüp arasına sıkıştırmaya çalışıyorsun ardından hafif çeviriyorsun (pamuk şekercilerin cubugu cevurmesi gibi)pamuk filizlerinin pamuğa dolandığına göreceksin dolanmaya devam ettiği sürece şişi dikkatlice (pamuğu daha çok itmeden) çevirmeye devam ediyorsun şiş belli bir süreden sonra pamuğa iyice dolanır test tüpüne dayandira dayandira çekip cikarabilirsin

Cihan__

Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Bak şimdi eline örgü şişi alıyorsun

Sonra basarbildigin şekilde sişi pamuk ile cam tüp arasına sıkıştırmaya çalışıyorsun ardından hafif çeviriyorsun (pamuk şekercilerin cubugu cevurmesi gibi)pamuk filizlerinin pamuğa dolandığına göreceksin dolanmaya devam ettiği sürece şişi dikkatlice (pamuğu daha çok itmeden) çevirmeye devam ediyorsun şiş belli bir süreden sonra pamuğa iyice dolanır test tüpüne dayandira dayandira çekip cikarabilirsin
Tamamdır teşekkürler

Alperen72

Yumurta
Üye
cımbızla çok ufak bi yerinden tutup cımbızı çevirmeye başlarsan kolayca çıkartırsın