test tüpü

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Test tüplerini bu öğlen tam 1.30 saattir hem eczanelerde hemde kırtasiyelerde hatta milyoncularda aradım. ama hiçbirinde test tüpü bulamadım. test tüpünü nerden bulabilirim. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Krnc

Yumurta
Üye
Benim aldığım yer var yakından ordan al

Krnc

Yumurta
Üye
Tabi internet den de alabilirsin

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Knk nerde oturuyorsun
Bozüyük-bilecik sıcak bi iklimi var ve fazla şehirleşmiş bir yer değil yani doğa sıkça var ve kraliçe bulmak zor olmaz diye düşünüyorum. ama biraz küçük bir ilçe olduğu için çarşı vb. yerlerde çeşitli malzeme bulamadım

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Test tüplerini bu öğlen tam 1.30 saattir hem eczanelerde hemde kırtasiyelerde hatta milyoncularda aradım. ama hiçbirinde test tüpü bulamadım. test tüpünü nerden bulabilirim. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bu forumda bu sorunun sonsuzuncu soruluşu forumda max 3 dk gezinseniz bu sorunun cevabını bulanilirsiniz biraz araştırın forumda arama özelliği var tahminince haberiniz yok ondan söyliyim dedim şu üst köşede duran büyüteç işareti ona basıp arata bilirsiniz

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Tabi internet den de alabilirsin
hangi site daha güvenli biliyormusun knk. bi çok siteye bakıyorum bazıları tanesini 30 tl ye satıyor bazıları 20 tanesini 64tl ye satıyor. emin olamayıp sordum bende.

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Bu forumda bu sorunun sonsuzuncu soruluşu forumda max 3 dk gezinseniz bu sorunun cevabını bulanilirsiniz biraz araştırın forumda arama özelliği var tahminince haberiniz yok ondan söyliyim dedim şu üst köşede duran büyüteç işareti ona basıp arata bilirsiniz
hm teşekkür ederim

Krnc

Yumurta
Üye
Beni aldığım 2.5 TL ye satıyor cam tüp

Krnc

Yumurta
Üye
Bağcılarda oturuyorsan oradan almanı tavsiye ederim

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
tüp uzunmu kısamı kanka uzun almak istiyorum ki daha uzun ömürlü olsun.

Krnc

Yumurta
Üye
50 kuruş arttırmısta olabilir ben çok aldım adamdan

Cizgi

Yumurta
Üye
Ben bu gün düğün kına vs için hediye satan bir yerde buldum içine kahve veya şeker koyup düğüne gelenlere ikram ediliyormuş