Test Tüpü nerden bula bilirim konum izmir
tşk ederim hocamHaritalarda "İzmir laboratuvar malzemeleri" veya "medikal" yazarsanız birkaç yer çıkacaktır. Oralarda bulabilirsiniz.
Ben neredeyse bütün kırtasiyelerde görüyorum kırtasiyelerde çok oluyor ama Tabi çok çok kolay bulunmaları ile orantılı bir şekildede daha pahalı oluyorlar genellikle. Ben geçen kırtasiyeye sordum 7 TL Dediler Çok şaşırdım ama 3-5 Tane alacaksanız ve Acil ise Kırtasiyelere bakabilirsinizTest Tüpü nerden bula bilirim konum izmir
İzmirde aradım ben de baya ama bulamadım en son blab marketten aldımTest Tüpü nerden bula bilirim konum izmir
Bende ordan alacağım herhangi bir sorun oldu mu?İzmirde aradım ben de baya ama bulamadım en son blab marketten aldım
Ben de oradan aldım. Kırılma ihtimalini göz önünde bulundurarak iki tane de fazladan yollamışlardı. Gayet de güzel paketlenmişti.Bende oradan alacağım herhangi bir sorun oldu mu?
Teşekkür ederim yanıtınız için.Ben de oradan aldım. Kırılma ihtimalini göz önünde bulundurarak iki tane de fazladan yollamışlardı. Gayet de güzel paketlenmişti.
Hocam sizin kırtasiye iyiymiş. Bizim burda geçen yıl 20 tl diyordu bildigimiz klasik test tüpüne. Adres vereyim de yanlışlıkla fln gitmeyinBen neredeyse bütün kırtasiyelerde görüyorum kırtasiyelerde çok oluyor ama Tabi çok çok kolay bulunmaları ile orantılı bir şekildede daha pahalı oluyorlar genellikle. Ben geçen kırtasiyeye sordum 7 TL Dediler Çok şaşırdım ama 3-5 Tane alacaksanız ve Acil ise Kırtasiyelere bakabilirsiniz
———— İyi Hobiler 🐜🙂
Ben bulamadım test tüpü ya her yere baktım izmir olan var verisin bana bir tane neyse veririmHocam sizin kırtasiye iyiymiş. Bizim burda geçen yıl 20 tl diyordu bildigimiz klasik test tüpüne. Adres vereyim de yanlışlıkla fln gitmeyin![]()
oo aşırı yüksek fiyat bizim kırtasiyede küçük cam tüpler 3. 30 4 lira arkadaşlar sizin kırtasiler yüksek fiyat. konum İstanbulHocam sizin kırtasiye iyiymiş. Bizim burda geçen yıl 20 tl diyordu bildigimiz klasik test tüpüne. Adres vereyim de yanlışlıkla fln gitmeyin![]()