Test tüpü

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Haritalarda "İzmir laboratuvar malzemeleri" veya "medikal" yazarsanız birkaç yer çıkacaktır. Oralarda bulabilirsiniz.

Bora

Larva
Üye
Test Tüpü nerden bula bilirim konum izmir
Ben neredeyse bütün kırtasiyelerde görüyorum kırtasiyelerde çok oluyor ama Tabi çok çok kolay bulunmaları ile orantılı bir şekildede daha pahalı oluyorlar genellikle. Ben geçen kırtasiyeye sordum 7 TL Dediler Çok şaşırdım ama 3-5 Tane alacaksanız ve Acil ise Kırtasiyelere bakabilirsiniz
———— İyi Hobiler 🐜🙂

Emperorofinsects

Pupa
Üye
Ben neredeyse bütün kırtasiyelerde görüyorum kırtasiyelerde çok oluyor ama Tabi çok çok kolay bulunmaları ile orantılı bir şekildede daha pahalı oluyorlar genellikle. Ben geçen kırtasiyeye sordum 7 TL Dediler Çok şaşırdım ama 3-5 Tane alacaksanız ve Acil ise Kırtasiyelere bakabilirsiniz
———— İyi Hobiler 🐜🙂
Hocam sizin kırtasiye iyiymiş. Bizim burda geçen yıl 20 tl diyordu bildigimiz klasik test tüpüne. Adres vereyim de yanlışlıkla fln gitmeyin :D

Roe

Yumurta
Üye
Hocam sizin kırtasiye iyiymiş. Bizim burda geçen yıl 20 tl diyordu bildigimiz klasik test tüpüne. Adres vereyim de yanlışlıkla fln gitmeyin :D
oo aşırı yüksek fiyat bizim kırtasiyede küçük cam tüpler 3. 30 4 lira arkadaşlar sizin kırtasiler yüksek fiyat. konum İstanbul