Test tüpü yerine

yusfacar1

Yumurta
Üye
Test tüpü bulmakta sorun yaşıyorum marketin birinde bu parfüm şişesini buldum hemen aldım içini boşalttım ve iyice yıkadım uçuşlara az kaldı ağzı biraz küçük beslemekte sorun yaşar mıyım? ve hâlâ biraz parfüm kokuyor sorun yaratır mı?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bunlar

Ekli dosyalar

• IMG_20220212_150634.jpg
    IMG_20220212_150634.jpg
    52.1 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20220212_150628.jpg
    IMG_20220212_150628.jpg
    39.6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20220212_150619.jpg
    IMG_20220212_150619.jpg
    30.9 KB · Görüntüleme: 43

Vazonax

Yumurta
İlklerden
Üye
Kokudan rahatsız olabilir saf alkolle yıkarsan baya geçer idareten iş görür ama internetten bulabilirsin rahatlıkla test tüpü buna gerek kalmaz yani

İgnifer

Yumurta
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
iyi olmayabilir test tüpü alman daha iyidir hem daha geniş olur hem de daha sağlıklı

Bulut_Mercan

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Üye
Test tüpü bulmakta sorun yaşıyorum marketin birinde bu parfüm şişesini buldum hemen aldım içini boşalttım ve iyice yıkadım uçuşlara az kaldı ağzı biraz küçük beslemekte sorun yaşar mıyım? ve hâlâ biraz parfüm kokuyor sorun yaratır mı?

bunlar
kokusundan dolayı karıncalar rahatsız olabilir ayrıca üzerindeki yazılardan dolayı karıncaları iyi gözlemleyemeyebilirsin test tüpü alman daha sağlıklı olur.
test tüplerini aşağıdaki linkten bulabilirsin:

Uçangecko

Yumurta
Üye
kokusundan dolayı karıncalar rahatsız olabilir ayrıca üzerindeki yazılardan dolayı karıncaları iyi gözlemleyemeyebilirsin test tüpü alman daha sağlıklı olur.
Tanesine 45 TL vermekten kurtardığın için teşekkür ederim dostum iyi forumlar 🙂

İgnifer

Yumurta
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
şunu da eklemek istiyorum eğer yıl içinde çok fazla kraliçe beslemek gibi bir hayaliniz yoksa şahsen benim yok deney tüpüyle uğraşmaktansa kraliçe ve 10 işçiyi daha alabilecek kadar küçük formikaryumlar daha sağlam ve kullanımı daha kolay tanesi internette 30 50 tl bandında test tüpü gibi oynama durumları , çok sıcakda suyu sızdarma , temizliğiyle uğraşma , kırılma dertleri olmuyor ayrıca gerektğinde bir outworld bağlanıp ileri seviyeye bir hale getirilebiliyor daha birçok avantajlı yönleri var modeline göre ben artık hobiyi biraz daha rahat ve düzenli yapmak istediğimden test tüpü kullanmayı düşünmüyorum sizlere de tavsiye ediyorum

LonelyWolf_1992

Yumurta
Üye
Link bırakman çok iyi olmuş bulamıyodum Teşekkürler.Bide Ölçüleri ne olmalı

EmirGulmen

Yumurta
Üye

bunlar
bi milyoncularda falan olur cam baharatlık dersen verirler test tüpü gibi sadece biraz daha küçük