Test Tüpü Sıkıntısı

BATuhANTr

Yumurta
Üye
Dün öğleden sonra uçuşa denk geldim ve oradan bir kraliçe yakaladım. Fakat elimde henüz test tüpü yok. Sipariş etsem bile yakın zamanda erişemeyeceğim için pastör pipetinden bir kurulum yapmaya çalıştım. Bu yaşam alanı şimdilik geçici, en yakın zamanda test tüpü edinmeye çalışıyorum. Sizce çok sorun olur mu?
Kurulumda kraliçenin bulunduğu bölgenin çapı 8 milimetre.
IMG_20220407_220230.jpg16508046216241825764347845656910.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_20220407_220206.jpg
    IMG_20220407_220206.jpg
    33.7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:

EArslan

Minör
Üye
Biraz küçük ama sorun olmaz. Test tüpü elinize geçer geçmez transferi gerçekleştirin.

Bora

Larva
Üye
Dün öğleden sonra uçuşa denk geldim ve oradan bir kraliçe yakaladım. Fakat elimde henüz test tüpü yok. Sipariş etsem bile yakın zamanda erişemeyeceğim için pastör pipetinden bir kurulum yapmaya çalıştım. Bu yaşam alanı şimdilik geçici, en yakın zamanda test tüpü edinmeye çalışıyorum. Sizce çok sorun olur mu?
Ekli dosyayı görüntüle 4978Ekli dosyayı görüntüle 4979
Lütfen olabildiğünce bütün sorularınızı bir konu altında sorun. yaklaşık 30 dk öncede söylemek istediğiniz birşeyi paylaşmak amacı ile bir konu daha açmışsınız. uyarmak istedim Forumda kalabalık yapıyor 🙂
———— İyi Hobiler 🐜🙂

Roe

Yumurta
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 4978Ekli dosyayı görüntüle 4979
kanka yani küçük bir yer ama en yakın zamanda almanı öneririm kırtasiyelerde bile satılıyor

BATuhANTr

Yumurta
Üye
Lütfen olabildiğünce bütün sorularınızı bir konu altında sorun. yaklaşık 30 dk öncede söylemek istediğiniz birşeyi paylaşmak amacı ile bir konu daha açmışsınız. uyarmak istedim Forumda kalabalık yapıyor 🙂
———— İyi Hobiler 🐜🙂
Ben de zaten aynı şeyi yanlışlıkla iki kere paylaştığımi farkedince iletişime geçecektim sanırım konu silme yetkimiz yok veya ben bulamadım. Ama siz önce davrandınız anlayışınız için teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Biraz küçük ama sorun olmaz. Test tüpü elinize geçer geçmez transferi gerçekleştirin.
Teşekkürler test tüpüne ulaşır ulaşmaz transfer etmeye çalışacağım.

kanka yani küçük bir yer ama en yakın zamanda almanı öneririm kırtasiyelerde bile satılıyor
Teşekkürler, yakınımdaki kırtasiyelerde uygun boyut bulamadım internet üzerinden sipariş edeceğim.

Roe

Yumurta
Üye
Ben de zaten aynı şeyi yanlışlıkla iki kere paylaştığımi farkedince iletişime geçecektim sanırım konu silme yetkimiz yok veya ben bulamadım. Ama siz önce davrandınız anlayışınız için teşekkürler.

Teşekkürler test tüpüne ulaşır ulaşmaz transfer etmeye çalışacağım.

Teşekkürler, yakınımdaki kırtasiyelerde uygun boyut bulamadım internet üzerinden sipariş edeceğim.
Ne demek en iyisini yaparsın

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Karınca, içerisinde rahatça dönebiliyorsa sorun olacağını sanmıyorum. Çabuk ezilebilecek bir yapısı olduğu için sağlam muhafaza etmek lazım, farkındasınız zaten ama uyarmış olayım yine de. Arkadaşların dediği gibi test tüpüne geçmeniz daha iyi olur.
Ben de zaten aynı şeyi yanlışlıkla iki kere paylaştığımi farkedince iletişime geçecektim sanırım konu silme yetkimiz yok veya ben bulamadım.
Evet, forumda konuları üyelerin silme yetkisi yok. "Rapor" butonunu kullanarak moderatörlerden rica edebilirsiniz.

hesaplars

Yumurta
Üye
Eczaneden bir enjektör(şırınga) alıp tüpe benzer bir kurulum yapabilirsin geçici olarak. Şimdikinden daha iyi olur.