Yeni basladım bu hobiye yeterli bilgiye sahibim tek sıkıntı test tüpüm yok internetten tedarik edemem. Ne yapmam lazım ?
Bunun için konu açma yenisin bilmiyor olabilirsin, arama kısmında başka seçenekler bulabilirsin canlı yem test tüpü tedarik edemiyorsan yapmanı önermem hobiyi, şırınga kullanılabilirYeni basladım bu hobiye yeterli bilgiye sahibim tek sıkıntı test tüpüm yok internetten tedarik edemem. Ne yapmam lazım ?
Teşekkür ederim forumda yeniyim özür dilerimBunun için konu açma yenisin bilmiyor olabilirsin, arama kısmında başka seçenekler bulabilirsin canlı yem test tüpü tedarik edemiyorsan yapmanı önermem hobiyi, şırınga kullanılabilir
knk benimde yoktu şok markette draje şekerler var şeffaf kutulu taşa benzeyen onlardan aldım jelatinini söktüm ve şuan içinde tetramorium koloniciğim var yaklaşık 15 20 işçiliYeni basladım bu hobiye yeterli bilgiye sahibim tek sıkıntı test tüpüm yok internetten tedarik edemem. Ne yapmam lazım ?
ama kullanmadan önce içine kaynar su döküp steril hale getirknk benimde yoktu şok markette draje şekerler var şeffaf kutulu taşa benzeyen onlardan aldım jelatinini söktüm ve şuan içinde tetramorium koloniciğim var yaklaşık 15 20 işçili
Hocam sabah şoka gittim bakarken onu buldum aldımknk benimde yoktu şok markette draje şekerler var şeffaf kutulu taşa benzeyen onlardan aldım jelatinini söktüm ve şuan içinde tetramorium koloniciğim var yaklaşık 15 20 işçili
Dediğiniz içinde çakıl taşı olan şekerlerden değil mi yanlışı almış olmayayımknk benimde yoktu şok markette draje şekerler var şeffaf kutulu taşa benzeyen onlardan aldım jelatinini söktüm ve şuan içinde tetramorium koloniciğim var yaklaşık 15 20 işçili
Şırınga daha kolay olur yeni başlıyorsan, su bittikçe ekleme yaparsın, messor en kolay türdür, canlı yem diğerleri kadar gerektirmez tohumla beslenir vsHocam sabah şoka gittim bakarken onu buldum aldımaklımda o vardı zaten
Sabah giderken 2 tane buldum ikisinide pet şişeye koydum birini o şekerin kutusuna diğerini ise şırıngaya koyarım bakalım hangisi daha verimli olacakŞırınga daha kolay olur yeni başlıyorsan, su bittikçe ekleme yaparsın, messor en kolay türdür, canlı yem diğerleri kadar gerektirmez tohumla beslenir vs
Messor mu buldunuz?Sabah giderken 2 tane buldum ikisinide pet şişeye koydum birini o şekerin kutusuna diğerini ise şırıngaya koyarım bakalım hangisi daha verimli olacak
EvetMessor mu buldunuz?
Çok teşekkür ederim bugün gidip bakarımBazı ucuzluk pazlarında veya marketlerde veya züccaciyelerde şöyle şeyler olabiliyor ben hobiye ilk başladığımda a101 de vardı bunlardan.
Ekli dosyayı görüntüle 30705
evet ve jelatinini yavaş çıkarmanızı tavsiye ederim iz kalmaması için böylece daha iyi görebilirsinizDediğiniz içinde çakıl taşı olan şekerlerden değil mi yanlışı almış olmayayım