Test tuplerini nerden ala bilirim arkadaşlar kırtasiye eczane veya başka bi yer siz nerden aldiniz
Ben İnternetten aldımTest tuplerini nerden ala bilirim arkadaşlar kırtasiye eczane veya başka bi yer siz nerden aldiniz
genelde çoğu kişi kırtasiye ve medikalcilerde bulunuğunu söylüyor bazı hastanelerin acillerinde de rica edince veriyorlarmış ben şahsen çoğu kırtasiyeye medikale sordum bulamadım belki oturdugum konum yuzundendir o yuzden ben internetten aldım internetten almayı düşünüyorsanda hepsiburada,trendyol vs. yerlerde daha pahalı olur bilgin olsun toptan satan yerlerden almanı tavsiye ederim.Test tuplerini nerden ala bilirim arkadaşlar kırtasiye eczane veya başka bi yer siz nerden aldiniz
İnstagram sayfalarında 5 adeti 17.5 tl ye almıştım bengenelde çoğu kişi kırtasiye ve medikalcilerde bulunuğunu söylüyor bazı hastanelerin acillerinde de rica edince veriyorlarmış ben şahsen çoğu kırtasiyeye medikale sordum bulamadım belki oturdugum konum yuzundendir o yuzden ben internetten aldım internetten almayı düşünüyorsanda hepsiburada,trendyol vs. yerlerde daha pahalı olur bilgin olsun toptan satan yerlerden almanı tavsiye ederim.
orda da biraz pahalı geldi ama bana sen bilirsin yine dekarincam.com sitesin de bulunuyor yakında ordan alacağım göz atabilirsiniz.
https://www.n11.com/urun/deney-tupu-cam-tup-16x160mm-10-adet-2675723?magaza=labshop41 bu biraz uygun geldi bana meselaTest tuplerini nerden ala bilirim arkadaşlar kırtasiye eczane veya başka bi yer siz nerden aldiniz
1 milyoncularda falan oluyor cam baharatlık diye aynı test tüpü gibi tek farkı altı düz onlardan kullanabilirsinTest tuplerini nerden ala bilirim arkadaşlar kırtasiye eczane veya başka bi yer siz nerden aldiniz
Mümkünse aldığın yerin linkini atabilir misiniz?Ben İnternetten aldım
http://www.antstoreturkey.com/Mümkünse aldığın yerin linkini atabilir misiniz?
internettrn alacaksan blabmarket internetten almak istemiyosan da googleye yaşadığın şehrin adı+kimya yazıp şehrindeki kimya malzemeleri satan yerlere sorabilirsin ben öyle buldumTest tuplerini nerden ala bilirim arkadaşlar kırtasiye eczane veya başka bi yer siz nerden aldiniz
Bu nasılinternettrn alacaksan blabmarket internetten almak istemiyosan da googleye yaşadığın şehrin adı+kimya yazıp şehrindeki kimya malzemeleri satan yerlere sorabilirsin ben öyle buldum
Messor için küçük olacağını düşünüyorum. İlk etapta uygun olabilir ama ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşatabilir12x75 mm test tüpü uygun olur mu? Büyük karıncalar değiller messor
Karınca beslemeye uygun değil. Alacaksanız 16x160mm alın.12x75 mm test tüpü uygun olur mu? Büyük karıncalar değiller messor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bu nasıl
Yeni başladım o yüzden nasıl bir test tüpü alacağımı hiç bilmiyorum. Ölçü olarakMessor için küçük olacağını düşünüyorum. İlk etapta uygun olabilir ama ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşatabilir
Teşekkür ederim bakıyorum şimdi ınternettenKarınca beslemeye uygun değil. Alacaksanız 16x160mm alın.
http://www.antstoreturkey.com/Yeni başladım o yüzden nasıl bir test tüpü alacağımı hiç bilmiyorum. Ölçü olarak
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim bakıyorum şimdi ınternetten
Sadece test tüpü alacaksa karincam.com antstoreturkey gibi karınca malzemeleri satan yerlerden alması ona pahalıya gelecektir. Sadece test tüpü alacaksanız blabmarket'ten uygun fiyatta alabilirsiniz.http://www.antstoreturkey.com/
Burda var bakabilirsin
Sadece tavsiye 🤷♂️ ben ordan aldım bana göre fiyatı uygundu ve hızlı geldiSadece test tüpü alacaksa karincam.com antstoreturkey gibi karınca malzemeleri satan yerlerden alması ona pahalıya gelecektir. Sadece test tüpü alacaksanız blabmarket'ten uygun fiyatta alabilirsiniz.
Bunu diyorsunuz herhalde dediğiniz siteSadece tavsiye 🤷♂️ ben ordan aldım bana göre fiyatı uygundu ve hızlı geldi
Bi çok site var hacım "karıncam.com-antstoreturkey-blabmarket-vs" hepsine bak konuş sana uyan siteden alBunu diyorsunuz herhalde dediğiniz
Teşekkür ederim hepsine bakacağım 🙏🙏Bi çok site var hacım "karıncam.com-antstoreturkey-blabmarket-vs" hepsine bak konuş sana uyan siteden al