Test tüpü nereden alabilirim?

minikarinca

Yumurta
Üye
Test tuplerini nerden ala bilirim arkadaşlar kırtasiye eczane veya başka bi yer siz nerden aldiniz

HesoyamTR

Yumurta
Üye
Test tuplerini nerden ala bilirim arkadaşlar kırtasiye eczane veya başka bi yer siz nerden aldiniz
genelde çoğu kişi kırtasiye ve medikalcilerde bulunuğunu söylüyor bazı hastanelerin acillerinde de rica edince veriyorlarmış ben şahsen çoğu kırtasiyeye medikale sordum bulamadım belki oturdugum konum yuzundendir o yuzden ben internetten aldım internetten almayı düşünüyorsanda hepsiburada,trendyol vs. yerlerde daha pahalı olur bilgin olsun toptan satan yerlerden almanı tavsiye ederim.

Kadircıkla

Larva
Üye
genelde çoğu kişi kırtasiye ve medikalcilerde bulunuğunu söylüyor bazı hastanelerin acillerinde de rica edince veriyorlarmış ben şahsen çoğu kırtasiyeye medikale sordum bulamadım belki oturdugum konum yuzundendir o yuzden ben internetten aldım internetten almayı düşünüyorsanda hepsiburada,trendyol vs. yerlerde daha pahalı olur bilgin olsun toptan satan yerlerden almanı tavsiye ederim.
İnstagram sayfalarında 5 adeti 17.5 tl ye almıştım ben

Kypers

Yumurta
Üye
karincam.com sitesin de bulunuyor yakında ordan alacağım göz atabilirsiniz.

HesoyamTR

Yumurta
Üye
karincam.com sitesin de bulunuyor yakında ordan alacağım göz atabilirsiniz.
orda da biraz pahalı geldi ama bana sen bilirsin yine de
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

https://www.n11.com/urun/deney-tupu-cam-tup-16x160mm-10-adet-2675723?magaza=labshop41 bu biraz uygun geldi bana mesela

onronl

Yumurta
Üye
internettrn alacaksan blabmarket internetten almak istemiyosan da googleye yaşadığın şehrin adı+kimya yazıp şehrindeki kimya malzemeleri satan yerlere sorabilirsin ben öyle buldum

Şairbey

Yumurta
Üye
12x75 mm test tüpü uygun olur mu? Büyük karıncalar değiller messor

internettrn alacaksan blabmarket internetten almak istemiyosan da googleye yaşadığın şehrin adı+kimya yazıp şehrindeki kimya malzemeleri satan yerlere sorabilirsin ben öyle buldum
Bu nasıl

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-04-02-00-20-11-253_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-04-02-00-20-11-253_com.android.chrome.jpg
    25.6 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_2022-04-02-00-20-11-253_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-04-02-00-20-11-253_com.android.chrome.jpg
    25.6 KB · Görüntüleme: 12

Şairbey

Yumurta
Üye
Messor için küçük olacağını düşünüyorum. İlk etapta uygun olabilir ama ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşatabilir
Yeni başladım o yüzden nasıl bir test tüpü alacağımı hiç bilmiyorum. Ölçü olarak

Karınca beslemeye uygun değil. Alacaksanız 16x160mm alın.
Teşekkür ederim bakıyorum şimdi ınternetten

Kadircıkla

Larva
Üye
Sadece test tüpü alacaksa karincam.com antstoreturkey gibi karınca malzemeleri satan yerlerden alması ona pahalıya gelecektir. Sadece test tüpü alacaksanız blabmarket'ten uygun fiyatta alabilirsiniz.
Sadece tavsiye 🤷‍♂️ ben ordan aldım bana göre fiyatı uygundu ve hızlı geldi