test tüpü nerden bulabilirim

mys23

Yumurta
Üye
cam test tüpü uzun zamandır arıyorum bulamadım bitürlü elazığda yaşamaktayım burada olduğunu bilenler yazarsa sevinirim onundışında nerelerden bulacağımı söyleyen olursa sevinirim

Nazdravia

Nanitik
Üye
Medikallere sorun yoksa internetten alabilirsiniz

aatom_karinca

Pupa
Üye
cam test tüpü uzun zamandır arıyorum bulamadım bitürlü elazığda yaşamaktayım burada olduğunu bilenler yazarsa sevinirim onundışında nerelerden bulacağımı söyleyen olursa sevinirim
lütfen önce araştırma yaptıktan sonra konu açın

EArslan

Minör
Üye
Daha önceden çok kez cevaplandı bu tarz sorular.
Aynı cevabı yeniden yazıyorum.

Test tüpünü Google' a yaşadığın şehir + yaşadığın ilçe + kimya yazarak konumdan bakıp bulabilirsin, internetten sipariş verebilirsin, kırtasiyeden alabilirsin, hastahane yakınlarındaki medikallere sorabilirsin, eczanelerden idaretenlik şırınga kullanabilirsin ya da şok marketlerinde cam çikolata kutuları var onları alabilirsin.

ŞOK marketine satılan cam çikolata kutusu

Screenshot_20220424-131136_Google.jpg

Lütfen biraz araştırın ve öyle konu açın.

eyupbardak32

Pupa
Üye
Daha önceden çok kez cevaplandı bu tarz sorular.
Aynı cevabı yeniden yazıyorum.

Test tüpünü Google' a yaşadığın şehir + yaşadığın ilçe + kimya yazarak konumdan bakıp bulabilirsin, internetten sipariş verebilirsin, kırtasiyeden alabilirsin, hastahane yakınlarındaki medikallere sorabilirsin, eczanelerden idaretenlik şırınga kullanabilirsin ya da şok marketlerinde cam çikolata kutuları var onları alabilirsin.

ŞOK marketine satılan cam çikolata kutusu

Ekli dosyayı görüntüle 7613

Lütfen biraz araştırın ve öyle konu açın.
Cam çikolata kutusu gerçekten iyiymiş, yaratıcı 👏

EArslan

Minör
Üye
Cam olup olmadığını bilmiyorum, araştırmadım da. Forumda birkaç kişi cam dedi o yüzden öyle dedim.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Evet cam değil ve plastik. Ayrıca çabuk kırılıyor. Ve de çok çabuk kirleniyor

mys23

Yumurta
Üye
cavaplarınız için herkeze teşekkür ederim araştırma yapmadığım içinde özür dilarim

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Rica ederim. Keyifli hobiler dostum

ÖmürDeniz

Larva
Üye
googleden bakın çevrenizde yürüyerek veya arabayla ulaşabileceğiniz kimya malzemeleri satan dükkanlar vardır googleden adresine bakarak gidip alabilirsiniz eğer çevrenizde yoksa şırıngadada bakabilirsiniz.

EArslan

Minör
Üye
Bu arada cumartesi günü neden forumdaki kişiler test tüpü bulmakta zorlanıyor diye düşündüm ve başladım araştırmaya.
Ben evime en yakın olan kırtasiyeye sormuştum ve o kırtasiyede vardı, bugüne kadar test tüplerimi oradan alıyordum ama boyutu 16x100 mm' idi, fiyatı 8 tl.
Sabah erkenden test tüpü aramaya başladım. Çevremdeki medikallere, laboratuvar malzemeleri satan yerlere ve kırtasiyelere sordum. En az 20 kırtasiye gezdim ama sadece bir tanesinde 16x100 mm' lik tüp buldum. Adam bana 5 tl' ye verdi, 6 tane aldım.
Başka ilçelerdeki laboratuvar malzemeleri satan yerleri aradım ama onlarda da yok.
Bulamayan kişilere laf ediyordum ama gerçekten bulamıyoruz diyenler haklıymış. 40 farklı yere sordum sadece 2 kişide var. Kimi kişinin test tüpünden haberi bile yok.
Bence internetten satın almak daha az gezmenizi ve yorulmanızı sağlar.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Koca diyarbakırda sadece 1 tane satan yer var. Ciddiyim bak sadece 1 tane var. 2 gün boyunca neredeyse tüm diyarbakırı gezdim. Adam 16x160 tüpü 13 liraya satıyor

ÖmürDeniz

Larva
Üye
Koca diyarbakırda sadece 1 tane satan yer var. Ciddiyim bak sadece 1 tane var. 2 gün boyunca neredeyse tüm diyarbakırı gezdim. Adam 16x160 tüpü 13 liraya satıyor
bursada 16x160 3 tl yan yana birsürü medikal ve kimya malzemeleri satan dükkanlar var.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
internetten toplu satın alım yaptım çok çok ucuza geldi