lütfen önce araştırma yaptıktan sonra konu açıncam test tüpü uzun zamandır arıyorum bulamadım bitürlü elazığda yaşamaktayım burada olduğunu bilenler yazarsa sevinirim onundışında nerelerden bulacağımı söyleyen olursa sevinirim
Cam çikolata kutusu gerçekten iyiymiş, yaratıcı 👏Daha önceden çok kez cevaplandı bu tarz sorular.
Aynı cevabı yeniden yazıyorum.
Test tüpünü Google' a yaşadığın şehir + yaşadığın ilçe + kimya yazarak konumdan bakıp bulabilirsin, internetten sipariş verebilirsin, kırtasiyeden alabilirsin, hastahane yakınlarındaki medikallere sorabilirsin, eczanelerden idaretenlik şırınga kullanabilirsin ya da şok marketlerinde cam çikolata kutuları var onları alabilirsin.
ŞOK marketine satılan cam çikolata kutusu
Ekli dosyayı görüntüle 7613
Lütfen biraz araştırın ve öyle konu açın.
Cam değil sert plastik sanırım ama gerçekten mantıklıymışCam çikolata kutusu gerçekten iyiymiş, yaratıcı 👏
googleden bakın çevrenizde yürüyerek veya arabayla ulaşabileceğiniz kimya malzemeleri satan dükkanlar vardır googleden adresine bakarak gidip alabilirsiniz eğer çevrenizde yoksa şırıngadada bakabilirsiniz.cam test tüpü uzun zamandır arıyorum bulamadım bitürlü elazığda yaşamaktayım burada olduğunu bilenler yazarsa sevinirim onundışında nerelerden bulacağımı söyleyen olursa sevinirim
bursada 16x160 3 tl yan yana birsürü medikal ve kimya malzemeleri satan dükkanlar var.Koca diyarbakırda sadece 1 tane satan yer var. Ciddiyim bak sadece 1 tane var. 2 gün boyunca neredeyse tüm diyarbakırı gezdim. Adam 16x160 tüpü 13 liraya satıyor