Merhabalar, ben karınca işine yeni başlayacağım. Çok bir bilgim yok, temel bilgileri biliyorum ama ben test tüpünü nereden alacağımızı bilmiyorum. Bir de en kolay ve beslemesi en keyifli olan tür nedir, bu tür hakkında bilgi verir misiniz?
Test tüpünü İnterneten temin edebilirsiniz yada eczanelerden şırınga alıp kullanabilirsiniz.Merhabalar, ben karınca işine yeni başlayacağım. Çok bir bilgim yok, temel bilgileri biliyorum ama ben test tüpünü nereden alacağımızı bilmiyorum. Bir de en kolay ve beslemesi en keyifli olan tür nedir, bu tür hakkında bilgi verir misiniz?
hocam ortalama kaç santime kaç santim olsun veya link atabilirsen çok iyi olurTest tüpünü İnterneten temin edebilirsiniz yada eczanelerden şırınga alıp kullanabilirsiniz.
Çok teşekkürler.Tabii paylaşırım.😄😄![]()
ŞİŞEDÜKKANI CAM BOROSİLİKAT DENEY TÜPÜ 16*160MM DİBİ YUVARLAK (10 ADET) - Fiyatı, Yorumları
ŞİŞEDÜKKANI CAM BOROSİLİKAT DENEY TÜPÜ 16*160MM DİBİ YUVARLAK (10 ADET) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Öncelikle teşekkür ederim. Linkteki tüpleri beğendim. Bu test tüpünün içinde Messor mu, yoksa Componotus mu daha kolay olur?Karıncalarla ilgili malzeme satan sitelerde mevcut. Standart tüp 16x160 mm Lik tüpler bu ölçüde alabilirsiniz. Ayrıca başlangıç için ve zevkli olması açısından componotus öneririm, kolay olması açısından ise messor tercih edebilirsiniz.
Cinsi dersek daha doğru kusura bakmayın.Standart boyutta olduğu için fark etmez. İki türüde besleyen var.
Düzeltmeniz için teşekkür ederim. Sizce bu iki türden birini işçileriyle birlikte satın mı almalıyım, yoksa doğada mı bulmalıyım? Satın almak için site önerileriniz varsa, paylaşırsanız sevinirim.Standart boyutta olduğu için fark etmez. İki türüde besleyen var.
Cinsi dersek daha doğru kusura bakmayın.
Bulmaya çalışın bence hocam.Düzeltmeniz için teşekkür ederim. Sizce bu iki türden birini işçileriyle birlikte satın mı almalıyım, yoksa doğada mı bulmalıyım? Satın almak için site önerileriniz varsa, paylaşırsanız sevinirim.
İşçisiz koyarsam bir sorun olur mu?Bulmaya çalışın bence hocam.
Sorun olmaz.İşçisiz koyarsam bir sorun olur mu?
Peki, forumda paylaşılmış olan Componotus için kaliteli bir bakım rehberi var mı?Sorun olmaz.
Çok teşekkürler. Besleme işine gelirsek hangi sıklıkla yapmalıyım? Sıvı ve katı besinleri ayrı anlatırsanız sevinirim.Buradan bakabilirsiniz.Camponotus Festai Bakım Rehberi
Camponotus Festai Alt familya: Formicinae | Altcins: Tanaemyrmex Bölge : Yunanistan, Lübnan, Filistin, İsrail, Suriye ve Türkiye Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Majör Uçuş Kış Uykusu A Sınıf Olumlu 10.000 Multiqueen olmaya yatkındır. Olumsuz Olumlu Temmuz - Eylül Yok...karincaciftligim.com
Componotus için mi?Çok teşekkürler. Besleme işine gelirsek hangi sıklıkla yapmalıyım? Sıvı ve katı besinleri ayrı anlatırsanız sevinirim.
Evet lütfen.Componotus için mi?
İki besinide Pazartesi - Çarşamba - Cumartesi, sıklığında versem sorun olurmu? Birde ikisinide ne kadar ölçüde vermeliyim?Haftada 2-3 gün canlı yem verebilirsiniz canlı yemin çeşitli vermenize de fayda var ancak tek tip canlı yemlede besliyebilirsiniz.
Gine haftada 2-3 gün şekerli su verebilirsiniz.
Olur, ne vereceğinize ve kolonin büyüklüğüne bağlı componotuslar ilk işci çıkana kadar beslenmeye gerek duymazlar.İki besinide Pazartesi - Çarşamba - Cumartesi, sıklığında versem sorun olurmu? Birde ikisinide ne kadar ölçüde vermeliyim?
Nekadar ölçüde vermeliyim? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum.Olur, ne vereceğinize ve kolonin büyüklüğüne bağlı componotuslar ilk işci çıkana kadar beslenmeye gerek duymazlar.