Benim elimdeki şuan 16cm x 160mm güzel bir tüp internetten sipariş ettim kırılmadı, elden alabileceğin yerler ise kırtasiyeler ve medikaller genellikle eczanelerde olmaz ama medikallerde olabilir.Elimde sadece 1 tane test tüpü var onunda içinde karınca var, internetten aldığım test tüplerinin kirilma ihtimalinden korkuyorum,bu sebebten elden alabileceğim nereler var?
Ayrıca test tüpünün çapi ne kadar olmalı?
Karınca ile ilgili sitelerde de bolca var ama çoğunun sipariş sınırı vs. gibi şeyleri olduğu için laboratuvar malzemeleri satan yerlerden, medikallerden ve bulursanız kırtasiyelerden temin edebilirsiniz.Elimde sadece 1 tane test tüpü var onunda içinde karınca var, internetten aldığım test tüplerinin kirilma ihtimalinden korkuyorum,bu sebebten elden alabileceğim nereler var?
Ayrıca test tüpünün çapi ne kadar olmalı?
Reklam olmayacaksa Trendyolda 16cm x 160mm test tüpü yazarsa önüne çıkar onlardan biri çok iyi paketleme yapıyor yorumlarda yazmışlar zaten karınca için aldım paketi sağlam çıktı çok iyi diye yorumlara bakarsa görür bende ordan sipariş ettim.Karınca ile ilgili sitelerde de bolca var ama çoğunun sipariş sınırı vs. gibi şeyleri olduğu için laboratuvar malzemeleri satan yerlerden, medikallerden ve bulursanız kırtasiyelerden temin edebilirsiniz.