Test tüpü kolay besleme aparatı

Hasancık

Nanitik
Üye
Merhabalar, geçen haftalarda bu forumda popüler olan bir baskı vardı ve Antstoreworld üzerinden satışa sunulmuş. Fakat ben bunu nasıl test tüpüne takacağım? Ucu tam otursa da herhangi bir yapışkan veya tutacak bir şey yok.

Ekli dosyalar

• IMG_0519.jpeg
    IMG_0519.jpeg
    51.8 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_0520.jpeg
    IMG_0520.jpeg
    73.4 KB · Görüntüleme: 53

Fairtale

Nanitik
Üye
yapıştırmana gerek yok zaten test tüpüne uygun olarak tak çıkar mantığı ile yapılmıştır

slmgoko

Nanitik
Üye
Aynı üründen bende ant Store'dan aldım kargoda şuan. Benimde merak ettiğim bunu takınca kaçacak bir alanları kalmıgor mu? Pamuk takmıyor muyuz artık

Hasancık

Nanitik
Üye
normalde pamuğa gerek kalmıyor fakat ürün çalışması gerektiği gibi çalışmıyor test tüpünün ucuna tak çıkar gibi bir şey yapılmıyor

Fairtale

Nanitik
Üye
eğer test tüpü ölçüleriniz uyuyorsa evet

normalde pamuğa gerek kalmıyor fakat ürün çalışması gerektiği gibi çalışmıyor test tüpünün ucuna tak çıkar gibi bir şey yapılmıyor
sığmıyormu yoksa gevşekmi kalıyor birde test tüpü ölçünüz nedir?

Hasancık

Nanitik
Üye
Bu konuma yardımcı olabilecek bir cevap hala alamadım yardım edebilir misiniz bu sorunu yaşayan başka birileri var mı

slmgoko

Nanitik
Üye
Bu konuma yardımcı olabilecek bir cevap hala alamadım yardım edebilir misiniz bu sorunu yaşayan başka birileri var mı
Benim ürünlerde geldi gerçekten öyle benimkide. Standart tüp, o kadar gevşek mi langır langır sallanıyor sök tak mantığı olmuyor

WradSX

Majör
Üye
Ersin abiyle konuş bana kalırsa.

mimases

Larva
Üye
Test tüpüne bağlandığında boşluk veya gevşek kalmaması için oring'li şekilde yaptım ben. Arkasına klasik pamuk tıkıyorum.

Test Tüpü Yemlik - 01.jpgTest Tüpü Yemlik - 03.jpgTest Tüpü Yemlik - 04.jpg

gunerhanemir

Yumurta
Üye
Bu parçanın 3d baskı dosyası herhangi bir yerde var mıdır acaba? Bilgisi olan var mı?

Kyouraku67

Pupa
Üye
Merhabalar, geçen haftalarda bu forumda popüler olan bir baskı vardı ve Antstoreworld üzerinden satışa sunulmuş. Fakat ben bunu nasıl test tüpüne takacağım? Ucu tam otursa da herhangi bir yapışkan veya tutacak bir şey yok.
1000098352.jpg
Test tüpleri arasında farklar vardı bende hangi kapak hangi tüpe uyuyorsa onları kullandım. Bu arada bazıları çok sıkıştı 4 tane tüpüm ucundan çıt dedi kırıldı. Bir kere oturduktan sonra yemleme kısmını çıkar tak yapıyorsun zaten, çok gevşek olanların tüplerin kafasına ince bir bant çekebilirsin çözüm olur.

ömer_

Pupa
Üye
Hocam pamuksuz olduğu için nem tutmada sıkıntı yaşadınız mı yani karıncalar'ın yumurtaları hiç sıkıntı yaşadınız mı

Kyouraku67

Pupa
Üye
Ben yaşamadım, memleketim zaten nemli belki ondandır. (Zonguldak)