Ben airpodsa koymuştum 🤣Valla tatilde buldum kraliçe buldum elimde o an tüp yoktu yerde bulduğum temiz bir sigara paketinin içine koyup eve kadar getirdim sonra eczaneden 10 ml lik şırınga aldım geçici olarak o bile olur.
En ufak kimyasal bile kalsa kraliçeyi veya ileriki zamanda koloniyi mefta edebilir ben riske atmazdım şırınga da beslemek kötü bi deneyim olsa da o bile daha az risk barındırır bana sorarsanız kimyasal içermiş cisimlerde kurulum yapmayın bişey olmaya bilir belki ama kafam rahat etmezdi benim.Test tüpü yerine altarnatif: Kalem parfüm ucunu dar olan yeri düzgün kırın ya da kesin gerisini biliyorsunuzdur zaten.
eczaneden 0 aldım kullanılmamış bir şiringaydi zaten geçici koymuştum tstil yerinde bulamadım test tüpü satan bir yer internetten sipariş verdim o gelene kadar tuttum orada zaten şuan tüpe aldım bekliyorEn ufak kimyasal bile kalsa kraliçeyi veya ileriki zamanda koloniyi mefta edebilir ben riske atmazdım şırınga da beslemek kötü bi deneyim olsa da o bile daha az risk barındırır bana sorarsanız kimyasal içermiş cisimlerde kurulum yapmayın bişey olmaya bilir belki ama kafam rahat etmezdi benim.
Kalem parfüm şişesini öneren arkadaşa dedim zaten şırıngada kimyasal yokeczaneden 0 aldım kullanılmamış bir şiringaydi zaten geçici koymuştum tstil yerinde bulamadım test tüpü satan bir yer internetten sipariş verdim o gelene kadar tuttum orada zaten şuan tüpe aldım bekliyor
anladımKalem parfüm şişesini öneren arkadaşa dedim zaten şırıngada kimyasal yok
elimin içinde camponotus kraliçesi götürmüştüm iyi ıssırmıştıBen airpodsa koymuştum 🤣
Seninki gene iyi ben öyle cata taşımıştım korkunçtu.🥶🙂elimin içinde camponotus kraliçesi götürmüştüm iyi ıssırmıştı![]()
Merhaba bazı marketlerde şeffaf çakıltaşı çikolatalardan aldım sence iş görür mü?Test tüpü yerine altarnatif: Kalem parfüm ucunu dar olan yeri düzgün kırın ya da kesin gerisini biliyorsunuzdur zaten.
GörürMerhaba bazı marketlerde şeffaf çakıltaşı çikolatalar oluyor alsam iş görür mü?
İyi iyi pahalıya patlamadan bunu da hallettik🤣