Test tüpü bulamayanlar için

muhammedeminateş

Yumurta
Üye
Test tüpü yerine altarnatif: Kalem parfüm ucunu dar olan yeri düzgün kırın ya da kesin gerisini biliyorsunuzdur zaten.

Ekli dosyalar

• IMG_20230801_170010.jpg
    IMG_20230801_170010.jpg
    26.4 KB · Görüntüleme: 47
Moderatör tarafında düzenlendi:

Claw

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Az - çok aştık buraları bilgilendirme için teşekkürler işine yarayacak arkadaşlar olacaktır

LeviathanN

Yumurta
Üye
Valla tatilde buldum kraliçe buldum elimde o an tüp yoktu yerde bulduğum temiz bir sigara paketinin içine koyup eve kadar getirdim sonra eczaneden 10 ml lik şırınga aldım geçici olarak o bile olur.

wlakenn

Yumurta
Üye
Test tüpü yerine altarnatif: Kalem parfüm ucunu dar olan yeri düzgün kırın ya da kesin gerisini biliyorsunuzdur zaten.
En ufak kimyasal bile kalsa kraliçeyi veya ileriki zamanda koloniyi mefta edebilir ben riske atmazdım şırınga da beslemek kötü bi deneyim olsa da o bile daha az risk barındırır bana sorarsanız kimyasal içermiş cisimlerde kurulum yapmayın bişey olmaya bilir belki ama kafam rahat etmezdi benim.

LeviathanN

Yumurta
Üye
En ufak kimyasal bile kalsa kraliçeyi veya ileriki zamanda koloniyi mefta edebilir ben riske atmazdım şırınga da beslemek kötü bi deneyim olsa da o bile daha az risk barındırır bana sorarsanız kimyasal içermiş cisimlerde kurulum yapmayın bişey olmaya bilir belki ama kafam rahat etmezdi benim.
eczaneden 0 aldım kullanılmamış bir şiringaydi zaten geçici koymuştum tstil yerinde bulamadım test tüpü satan bir yer internetten sipariş verdim o gelene kadar tuttum orada zaten şuan tüpe aldım bekliyor

wlakenn

Yumurta
Üye
eczaneden 0 aldım kullanılmamış bir şiringaydi zaten geçici koymuştum tstil yerinde bulamadım test tüpü satan bir yer internetten sipariş verdim o gelene kadar tuttum orada zaten şuan tüpe aldım bekliyor
Kalem parfüm şişesini öneren arkadaşa dedim zaten şırıngada kimyasal yok