Kanka Su Yok ordaBen her eczaneye felan sordum test tüpü yoktu şırınga ile böle bişey yaptım kraliçeyi bulup içine koyunca azını pamuklucam bu koydum pamuk suyu hep emdi bı sorun çıkarmı ucunuda silikonladım
Hayır suyu koydum pamuda bastırınca pamuk suyu çekti ondan bastırmamalımıydımKanka Su Yok orda
Test tüpü bulamadım oku bı yazdımıTest Tüpü kurulumu yap
Bende onu düyorum test tüpü kurulumu gibi yapTest tüpü bulamadım oku bı yazdımı
20 lik şırınga olsa ideal olurdurBen her eczaneye felan sordum test tüpü yoktu şırınga ile böle bişey yaptım kraliçeyi bulup içine koyunca azını pamuklucam bu koydum pamuk suyu hep emdi bı sorun çıkarmı ucunuda silikonladım
Yaşam alanı iyimi peki yani atsam içine yaşarmı20 lik şırınga olsa ideal olurdur
Öle zaten yaptım benim dedim pu pamuk suyu emdi ben bastırınca böle yaşarmıBende onu düyorum test tüpü kurulumu gibi yap
Dedini şimdi anladım tekrar okuyunca kraliçe aramaktan başıma güneş geçmiş yaparım dedini sağolBende onu düyorum test tüpü kurulumu gibi yap
Hayır yaşamaz ölür çünkü hava almıyor uç kısmını pamukla kapatmayı unutma hatta direkt olarak sen bu videoyu izleYaşam alanı iyimi peki yani atsam içine yaşarmı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Öle zaten yaptım benim dedim pu pamuk suyu emdi ben bastırınca böle yaşarmı
Hayır yaşamaz ölür çünkü hava almıyor uç kısmını pamukla kapatmayı unutma hatta direkt olarak sen bu videoyu izle
Hayır yaşamaz ölür çünkü hava almıyor uç kısmını pamukla kapatmayı unutma hatta direkt olarak sen bu videoyu izle
Şu hızlı biter daha çabuk transfer yapman gerekirHayır azını pamuklucam zaten şu su sistemini diyorum yani pamuk bütün suyu emdi bişey olurmu
Knk bende yaşadım aynı sorunu suyu bı biktar doldur az çok olsun yarısından bı tık az pamuğu sıkıştırıp İst zor girsin anliycan kürdan vs düzeltBen her eczaneye felan sordum test tüpü yoktu şırınga ile böle bişey yaptım kraliçeyi bulup içine koyunca azını pamuklucam bu koydum pamuk suyu hep emdi bı sorun çıkarmı ucunuda silikonladım
Bende bir tüp tamamen kuru diğerinde de şu öncekine koyduğum kadar var diğer tüpü çıkarıp transfer aparatını tüpün üzerinde bırakıcam artıkKnk bende yaşadım aynı sorunu suyu bı biktar doldur az çok olsun yarısından bı tık az pamuğu sıkıştırıp İst zor girsin anliycan kürdan vs düzelt
Forumdan bir arkadaş bunu denemişti daha önce. Pek iyi sonuçlar almamıştı açıkçası :d Konuyu açan arkadaştan da yazım kurallarına uymasını rica ediyorum.Aslında transfer yapmasına gerek kalmaz arka taraftan bi şekilde pamuğu ıslatabilirse bi sorun çıkmaz
Diğer taraftan vuran hava basıncı yüzünden pamuk suyu tutmayacaktir denedim icinde karınca olsaydı bogulmustuAslında transfer yapmasına gerek kalmaz arka taraftan bi şekilde pamuğu ıslatabilirse bi sorun çıkmaz