Test tüpü bulamadım şiringa ile yaptım bu şey iyimi

Recepefe

Yumurta
Üye
Ben her eczaneye felan sordum test tüpü yoktu şırınga ile böle bişey yaptım kraliçeyi bulup içine koyunca azını pamuklucam bu koydum pamuk suyu hep emdi bı sorun çıkarmı ucunuda silikonladım

Ekli dosyalar

• 1657809807493..jpg
    1657809807493..jpg
    18.6 KB · Görüntüleme: 43

berk22

Yumurta
Üye
Ben her eczaneye felan sordum test tüpü yoktu şırınga ile böle bişey yaptım kraliçeyi bulup içine koyunca azını pamuklucam bu koydum pamuk suyu hep emdi bı sorun çıkarmı ucunuda silikonladım
Kanka Su Yok orda

berk22

Yumurta
Üye
Test Tüpü kurulumu yap pamuğu çok koymuşun

KAANDBK01

Larva
Üye
20 lik şırınga olsa ideal olurdur

Recepefe

Yumurta
Üye
20 lik şırınga olsa ideal olurdur
Yaşam alanı iyimi peki yani atsam içine yaşarmı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bende onu düyorum test tüpü kurulumu gibi yap
Öle zaten yaptım benim dedim pu pamuk suyu emdi ben bastırınca böle yaşarmı

Bende onu düyorum test tüpü kurulumu gibi yap
Dedini şimdi anladım tekrar okuyunca kraliçe aramaktan başıma güneş geçmiş yaparım dedini sağol

Adoganf

Yumurta
Üye
Yaşam alanı iyimi peki yani atsam içine yaşarmı

Öle zaten yaptım benim dedim pu pamuk suyu emdi ben bastırınca böle yaşarmı
Hayır yaşamaz ölür çünkü hava almıyor uç kısmını pamukla kapatmayı unutma hatta direkt olarak sen bu videoyu izle

Recepefe

Yumurta
Üye

ben10

Nanitik
İlklerden
Üye
sorun olmaz. nem ve su sağlamaya devam eder. yine de en ideali internetten test tüpü almak.

TahaDurden

Yumurta
Üye
Aslında transfer yapmasına gerek kalmaz arka taraftan bi şekilde pamuğu ıslatabilirse bi sorun çıkmaz

Ünal

Pupa
Üye
Knk bende yaşadım aynı sorunu suyu bı biktar doldur az çok olsun yarısından bı tık az pamuğu sıkıştırıp İst zor girsin anliycan kürdan vs düzelt

Adoganf

Yumurta
Üye
Knk bende yaşadım aynı sorunu suyu bı biktar doldur az çok olsun yarısından bı tık az pamuğu sıkıştırıp İst zor girsin anliycan kürdan vs düzelt
Bende bir tüp tamamen kuru diğerinde de şu öncekine koyduğum kadar var diğer tüpü çıkarıp transfer aparatını tüpün üzerinde bırakıcam artık

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Aslında transfer yapmasına gerek kalmaz arka taraftan bi şekilde pamuğu ıslatabilirse bi sorun çıkmaz
Forumdan bir arkadaş bunu denemişti daha önce. Pek iyi sonuçlar almamıştı açıkçası :d Konuyu açan arkadaştan da yazım kurallarına uymasını rica ediyorum.

MCS

Larva
Üye
Pamuk hızlı kuruyacaktır böyle çok anlamı yok ama ıslatabilirsen sorun değil idare eder. Türkçeyi biraz daha dikkatli kullanmanı öneririm yazdıklarından pek bir şey anlamak mümkün değil