Arkadaşlar test tüpü alıcam. Ölçüleri ne olmalı?
Hangi tür için alacağınıza bağlı değişir. Genelde çapı 16 mm, uzunluğu 160 mm olan test tüpleri kullanılır.Arkadaşlar test tüpü alıcam. Ölçüleri ne olmalı?
birde 2 test tüpünü birbirine bağlamak için kullanılan aparatın adı ney ve nerden temin edebilirimHangi tür için alacağınıza bağlı değişir. Genelde çapı 16 mm, uzunluğu 160 mm olan test tüpleri kullanılır.bird
Sanırım dediğiniz malzeme hortum. Ben Ant Store Turkey'de almıştım fakat eminim başka yollarla da elde edilebilir. Ya da dediğiniz şey transfer apartı olabilir, çok de gerekli bir şey değil bence, hortum yeter.birde 2 test tüpünü birbirine bağlamak için kullanılan aparatın adı ney ve nerden temin edebilirim
Aparatı bilmiyorum, ama akvaryum hortumu ve biraz pamuk ilede yapabilirsin.birde 2 test tüpünü birbirine bağlamak için kullanılan aparatın adı ney ve nerden temin edebilirim
İki ucunda tıpa olan ve arasında 10 mm boru olan transfer aparatı, tüpten tüpe güvenli transfer için kullanılırbirde 2 test tüpünü birbirine bağlamak için kullanılan aparatın adı ney ve nerden temin edebilirim