Test tüpü ama plastik

Topirak

Media
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Test tüpü olarak plastik kullanmanın zararı nedir cam olmadığı için mecburum küçük (ama çok) cam test tüpüm var bide plastik amma çok büyük test tüpüm var plastik kullanmanın zararı nedir?

Yaren

Yumurta
Üye
Test tüpü olarak plastik kullanmanın zararı nedir cam olmadığı için mecburum küçük (ama çok) cam test tüpüm var bide plastik amma çok büyük test tüpüm var plastik kullanmanın zararı nedir?
bakteri çok çabuk ürer

Hassomme

Yumurta
Üye
şırınga tarzı bir plastikse sıkıntı çıkmaz sadece cam kadar net göremezsin arkadaş da bahsetmiş zaten.

Bora

Larva
Üye
Alakası yok aslında, en büyük eksisi kötü görünmesi. Sağlık açısından bir sorun çıkarmaz steril olduğu sürece.
Sağlık açısında cam test tüpünün daha sağlıklı olduğunu birkaç yerde duymuştum ama çok net bir bilgiye sahipte değilim buraya Moderatörleri etiketliyorum bir ufak el atarlar şu konuya
@Kraussei
@el4nce
———— İyi Hobiler 🐜🙂

Zafer Murat

Minör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Cam olduğundan daha steril olabilir, ama birazcık araştırınca net bir bilgiye sahip olabilirsiniz. Moderatörlerin etiketlenmesine gerek yoktu ha madem etiketliyoruz, hepsini etiketliyelim ayıp olmasın değil mi?
@Antlantis

Adoganf

Yumurta
Üye
Cam test tüpleri daha güzel görünüyor ayrıca pamuk deforme olmuyor plastik tüplerde ise içinde canlı olmasa bile bir kaç ay sonra pamuk sararmaya başlıyor ama yinede 2 tane alıp bir kaç ayda bir transfer yaparak kullanılabilir ben plastik kullanıyorum tabi cam yinede tavsiye edilir

Antlantis

Nanitik
Üye
Plastik tüpler bir müddet sonra çizikler oluşmasına sebep oluyor. Pisliklerin temizlenmesi daha kolay olur cam tüplerde. Daha steril ve canlıyı rahatsız etmezler. Genel olarak çok büyük bir farkı yok ama cam daha sağlıklıdır.