bakteri çok çabuk ürerTest tüpü olarak plastik kullanmanın zararı nedir cam olmadığı için mecburum küçük (ama çok) cam test tüpüm var bide plastik amma çok büyük test tüpüm var plastik kullanmanın zararı nedir?
Peki ne yapabilirimbakteri çok çabuk ürer
yeni cam deney tüpü alabilirsin plastikte ise mayt oluşabilir tam bilmiyorumPeki ne yapabilirim
Alakası yok aslında, en büyük eksisi kötü görünmesi. Sağlık açısından bir sorun çıkarmaz steril olduğu sürece.bakteri çok çabuk ürer
Sağlık açısında cam test tüpünün daha sağlıklı olduğunu birkaç yerde duymuştum ama çok net bir bilgiye sahipte değilim buraya Moderatörleri etiketliyorum bir ufak el atarlar şu konuyaAlakası yok aslında, en büyük eksisi kötü görünmesi. Sağlık açısından bir sorun çıkarmaz steril olduğu sürece.
Cam test tüpleri daha güzel görünüyor ayrıca pamuk deforme olmuyor plastik tüplerde ise içinde canlı olmasa bile bir kaç ay sonra pamuk sararmaya başlıyor ama yinede 2 tane alıp bir kaç ayda bir transfer yaparak kullanılabilir ben plastik kullanıyorum tabi cam yinede tavsiye edilirTest tüpü olarak plastik kullanmanın zararı nedir cam olmadığı için mecburum küçük (ama çok) cam test tüpüm var bide plastik amma çok büyük test tüpüm var plastik kullanmanın zararı nedir?
Plastik tüpler bir müddet sonra çizikler oluşmasına sebep oluyor. Pisliklerin temizlenmesi daha kolay olur cam tüplerde. Daha steril ve canlıyı rahatsız etmezler. Genel olarak çok büyük bir farkı yok ama cam daha sağlıklıdır.Test tüpü olarak plastik kullanmanın zararı nedir cam olmadığı için mecburum küçük (ama çok) cam test tüpüm var bide plastik amma çok büyük test tüpüm var plastik kullanmanın zararı nedir?