Test tüplerini nasıl birleştircem

OxyGeN0

Yumurta
Üye
Karınca kolonisi kurmak istiyorum ama aklımda bazı sorular var planım 1 tane test tüpü alıp 10 işciye kadar beklemek 10 isciden sonra 1 test tüpu daha ekleyip sonrada outworld eklemek yanlız bunları nasıl bağlicam bilmiyiyorum internette test tüpü tipası diye bisey var onla 3 parcayida bağlayabilirmiyim yoksa boru mu lazımScreenshot_20240719_120038_Chrome.jpg

AntMan14

Yumurta
Üye
Tüp tıpası transferler için kullanılır ama işini görür mü bilmem .Ayrıca 3 ünü birbirine bağlayacaksan 2 tıpa lazım.

OxyGeN0

Yumurta
Üye
Tüp tıpası transferler için kullanılır ama işini görür mü bilmem .Ayrıca 3 ünü birbirine bağlayacaksan 2 tıpa lazım.
evet 2 tane alcam ama karar veremedim boru alırsam nasıl ölçüler almalıyım bilmiyorum olmayabilir ama tıpa her türlü olur birleştirirmi bilemedim

ATHENA

Minör
Üye
Karınca kolonisi kurmak istiyorum ama aklımda bazı sorular var planım 1 tane test tüpü alıp 10 işciye kadar beklemek 10 isciden sonra 1 test tüpu daha ekleyip sonrada outworld eklemek yanlız bunları nasıl bağlicam bilmiyiyorum internette test tüpü tipası diye bisey var onla 3 parcayida bağlayabilirmiyim yoksa boru mu lazımEkli dosyayı görüntüle 39770
Veya en kolayı tüpleri birleştirip bantlaya bilirsin tabi biri karanlık olucak. Ayrıca 10 işçide 2 tüp + outworld eklersen ölüceklerdir zaten 1 tüp büyük geliyor 2. Tüpe çok geçmezler hadi geçtiler outworld çıkmazlar hadi çıksalar kendilerini güvende hissetmekte zorlanırlar ayrıca işçi ömrü azalıyor. Birde outworlde az çıktıkları için aç kalabilirler.

Yetkin

Nanitik
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
kapalı bir parçaya iki tipa yanyana ve ya farklı bir şekilde bağlayıp onun da yanından vs bir çıkış verebilirsin

Rtyler

Yumurta
Üye
Karınca kolonisi kurmak istiyorum ama aklımda bazı sorular var planım 1 tane test tüpü alıp 10 işciye kadar beklemek 10 isciden sonra 1 test tüpu daha ekleyip sonrada outworld eklemek yanlız bunları nasıl bağlicam bilmiyiyorum internette test tüpü tipası diye bisey var onla 3 parcayida bağlayabilirmiyim yoksa boru mu lazımEkli dosyayı görüntüle 39770
direk birlşetirme aparatları var 3 lü ,5 li ve 7 li

ardaacar25

Larva
Üye
Hortum kullanman lazım hortumuda elinde test tüpünle hortum satan bir yere gidip hangi hortum tesp tüpüne tam oluyo şeklinde deneyip alabilirsin