Tüpteki su neredeyse pamuktaki nemden ibaretti. O yüzden transfer yapmam gerekti ne yazıkki.😔Transfer için yumurtaların büyümesini bekleyin böylece alırken ezilmezler
Olan olmuş zaten. Yumurta kaybını tolere etmek adına biraz besin takviyesi yapabilirsiniz belki. Bunun dışında pek bir şey öneremem.
Protein takviyesi yapabilirsin sonraki günde çok az sulandırmadan bal koyarsan işler eskisinden daha iyi gider
Cavaplarınız için teşekkürler. Uygulayacağım.Transfer için yumurtaların büyümesini bekleyin böylece alırken ezilmezler
Daha ilk işçi çıkmamış yemeği kabul eder mi?Olan olmuş zaten. Yumurta kaybını tolere etmek adına biraz besin takviyesi yapabilirsiniz belki. Bunun dışında pek bir şey öneremem.
Etmemesi için bir neden yok açıkçası.Daha ilk işçi çıkmamış yemeği kabul eder mi?
Hani rehberlerde falan ilk işçiye kadar beslemeye gerek yoktur diyor ya ondan sordum. Hobide yeniyim bilgi amaçlı sordum başka bi amacım yokEtmemesi için bir neden yok açıkçası.
Gerek yok, ama extrem durumlarda yapılabilir.Hani rehberlerde falan ilk işçiye kadar beslemeye gerek yoktur diyor ya ondan sordum. Hobide yeniyim bilgi amaçlı sordum başka bi amacım yok