Terrarium, Paludarium ve Aquarium Projeleri

yigitS

Yumurta
Üye
Herkese Merhaba!

Yaklasik 4 yildir bu hobinin icerisindeyim ve egzotik hayvanlari besleyip gozlemlemeyi gercekten cok seviyorum, fakat her hayvan kendi dogal yasam alaninda guzeldir bu yuzden sahiplendigim her hayvan icin uygun ve goze hitab eden yasam alanlari kurmaya calisiyorum. Bu basligida benim gibi bu tarz projelerden keyif alan arkadaslar birbirlerine yardimci ve ilham olsun diye aciyorum. Eger hali hazirda kurulu bir tankiniz varsa fotograflarini paylasabilirsiniz veya bu tarz kurulumlar ile ilgili sorularinizi sorabilirsiniz.
Ben suana kadar kurdugum birkac tankla basliyim.

Ekli dosyalar

• Simple.JPG
    Simple.JPG
    69 KB · Görüntüleme: 16
  • Jar.jpeg
    Jar.jpeg
    71.2 KB · Görüntüleme: 17
  • Jar.jpg
    Jar.jpg
    94.7 KB · Görüntüleme: 17
  • Jar2.jpeg
    Jar2.jpeg
    63.7 KB · Görüntüleme: 17
  • Julio.jpg
    Julio.jpg
    45.7 KB · Görüntüleme: 16
  • Pakize.JPG
    Pakize.JPG
    64.5 KB · Görüntüleme: 15

KerimBahadirTunc

Yumurta
Üye
Elinize sağlık güzel çalışmalar. İçlerindeki hayvanların olmadığını düşünürsek peyzaj düzenlemesinde bile kullanılabilir modellemeler olmuş.

cnx

Pupa
Üye
Herkese Merhaba!

Yaklasik 4 yildir bu hobinin icerisindeyim ve egzotik hayvanlari besleyip gozlemlemeyi gercekten cok seviyorum, fakat her hayvan kendi dogal yasam alaninda guzeldir bu yuzden sahiplendigim her hayvan icin uygun ve goze hitab eden yasam alanlari kurmaya calisiyorum. Bu basligida benim gibi bu tarz projelerden keyif alan arkadaslar birbirlerine yardimci ve ilham olsun diye aciyorum. Eger hali hazirda kurulu bir tankiniz varsa fotograflarini paylasabilirsiniz veya bu tarz kurulumlar ile ilgili sorularinizi sorabilirsiniz.
Ben suana kadar kurdugum birkac tankla basliyim.
Ellerine sağlık dostum,gerçekten güzel işler çıkarmısın 👍