Sanırım kral ve kraliçe. Nasıl bulunduklarına dair bir bilgim yoktu şu ana kadar. 😄
Test tüpü içerisinde pamuğu biraz girintili çıkıntılı yerleştiriyorlar nemli kısımda. Yine tüketmeleri için de nemli pamuk,kağıt havlu vs. koyuyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Reklam gibi olmasın ama @EgzotikHobi termitlerle ilgili YouTube üzerinde bir video paylaşmıştı. Bir göz atabilirsiniz.
Açıkçası ilk yorumumdan sonra desem yanlış olur. Bahsettiğim videoyu tam izleme fırsatım olmadı. Konuya daha hakim birileri yorum yaparsa daha doğru olur. YouTube üzerinden yine kurulumları incelemenizi öneririm.Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Böyle kurulum yaptım biraz odun parçası koydum uygun mudur?
Peki bunları karıncalar gibi karanlıkta mı bekletmem lazım acaba?Videodaki gibi yaptıysan problem olmaz bence uygun suya erişimleri varsa yavaş yavaş pamuğu yiyerek ilerlerler
Kesinlikle evet zaten onları günlük bir yerde gezerken görmeniz çok zor antscanada önceki kolonisini aşırı ışıkta incelediği için kaybetmiştiPeki bunları karıncalar gibi karanlıkta mı bekletmem lazım acaba?