Nerden bulabilirim arasam.Ben besliyorum yumurtladılar. Yakında işçi çıkacak. Karıncalara benziyorlar ama farklı olarak onlarda kral da bulunuyor yani çift oluyorlar. Tüp kurulumlarına youtubedan bakabilirsin besin olarak pamuk ve odun parçaları yiyorlar.
Messorlarla aynı zamanda uçuyorlar. On gün önce falan çok görüyordum ama şuan yaşadığım yerde pek görmüyorum. Aynı karıncalar gibi sabah 10 civarı uçuyorlar kaldırımlarda bulabilirsin. Kral termit kraliçeyi takip eder arka arkaya dolaşırlar öyle görürsen al.Nerden bulabilirim arasam.
Suan bulur muyum sence İzmir’de.Messorlarla aynı zamanda uçuyorlar. On gün önce falan çok görüyordum ama şuan yaşadığım yerde pek görmüyorum. Aynı karıncalar gibi sabah 10 civarı uçuyorlar kaldırımlarda bulabilirsin. Kral termit kraliçeyi takip eder arka arkaya dolaşırlar öyle görürsen al.
Kanka dediğin gibi arka arkaya gezen iki tane benzer gördüm ama siyahlardı termit siyah mı oluyorMessorlarla aynı zamanda uçuyorlar. On gün önce falan çok görüyordum ama şuan yaşadığım yerde pek görmüyorum. Aynı karıncalar gibi sabah 10 civarı uçuyorlar kaldırımlarda bulabilirsin. Kral termit kraliçeyi takip eder arka arkaya dolaşırlar öyle görürsen al.
Evet siyah ve dümdüz olurlar.Kanka dediğin gibi arka arkaya gezen iki tane benzer gördüm ama siyahlardı termit siyah mı oluyor
Bilmiyorum . Nemli ve sıcak bir gümde ara. Belki bilulursunSuan bulur muyum sence İzmir’de.
O zaman burda şuan baya bi var ama İstanbul'dayımEvet siyah ve dümdüz olurlar.
Bilmiyorum . Nemli ve sıcak bir gümde ara. Belki bilulursun
Tam olarak nasıl bir alanda buldunuzO zaman burda şuan baya bi var ama İstanbul'dayım