Termit besleyen var mı?

Poytar

Yumurta
Üye
Arkadaşlar merhaba. Termit besleyen büyüten varmı? Varsa bunun hakkında bilgi verebilir mi? Karınca kolonime canlı yem olarak vermeyi düşünüyorum bakarsam. Yardımcı olur musunuz?

Onur

Pupa
Üye
Ben besliyorum yumurtladılar. Yakında işçi çıkacak. Karıncalara benziyorlar ama farklı olarak onlarda kral da bulunuyor yani çift oluyorlar. Tüp kurulumlarına youtubedan bakabilirsin besin olarak pamuk ve odun parçaları yiyorlar.

Poytar

Yumurta
Üye
Ben besliyorum yumurtladılar. Yakında işçi çıkacak. Karıncalara benziyorlar ama farklı olarak onlarda kral da bulunuyor yani çift oluyorlar. Tüp kurulumlarına youtubedan bakabilirsin besin olarak pamuk ve odun parçaları yiyorlar.
Nerden bulabilirim arasam.

Onur

Pupa
Üye
Nerden bulabilirim arasam.
Messorlarla aynı zamanda uçuyorlar. On gün önce falan çok görüyordum ama şuan yaşadığım yerde pek görmüyorum. Aynı karıncalar gibi sabah 10 civarı uçuyorlar kaldırımlarda bulabilirsin. Kral termit kraliçeyi takip eder arka arkaya dolaşırlar öyle görürsen al.

Poytar

Yumurta
Üye
Messorlarla aynı zamanda uçuyorlar. On gün önce falan çok görüyordum ama şuan yaşadığım yerde pek görmüyorum. Aynı karıncalar gibi sabah 10 civarı uçuyorlar kaldırımlarda bulabilirsin. Kral termit kraliçeyi takip eder arka arkaya dolaşırlar öyle görürsen al.
Suan bulur muyum sence İzmir’de.

kun15furki

Yumurta
Üye
Kanka dediğin gibi arka arkaya gezen iki tane benzer gördüm ama siyahlardı termit siyah mı oluyor