Hocam aslında nemi her gün kontrol ediyorum nemden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Henüz küçük olduğu içinde saklanabilecegi biŕ yer koymamistimbüyük ihtimal ya ortamdan hoşnut değil ya da saklanacak yer arıyo eger altlık inceyse biraz daha kalın yap, böyle bol bol kazabileceği bi ortam hazırla, bir de nemi falan kontrol et, eğer nem türüne göre azsa su püskürt biraz, ha bi de teraryuma bi hindistan cevizi kabuğu ya da saklanabileceği bi şey koy, keyfi yerinde olur
Hocam tliltocatl vagans olarak aldımTür nedir?
Alboya benzettim. Yer türü olduğu için torf yeteri kadar olduğunda kendisine bir delik açmayı deniyor. Tünel türleri de aynı şekilde. Daha geniş bir ortama geçirmeniz de iyi olur. Ufak geldi gözüme.
Daha net bir fotoğraf olsa aslında daha iyi bir tür tespiti yapabilirdik fotoğrafta göründüğü kadarıyla Albo renklerinde değil fakat sanki vagansda değil gibi emin olamadım daha büyük bir kapta onun saklanabileceği tünel tarzında yada oyuklardan oluşan yerler yapabilirsiniz küçük çiçek saksıları buna yardımcı olabilir. Bence artık bir büyük boy kaba geçme vakti gelmiş.
Yaşam alanının son durumunun fotoğrafını rica edebilir miyim?Hocam böyle bir fotoğrafı da var. Dün büyük bir kaba geçirdim ama bu seferde kabın hep en köşe noktalarında duruyor.
Şuan böyle bir alanda yaşıyor. Arkadaşımın dediği saklanma yerlerini ise hemen sipariş ettim.Yaşam alanının son durumunun fotoğrafını rica edebilir miyim?
bilgileriniz için çok teşekkür ederim. başka herhangi bir öneriniz var mı acabaGerek yoktu aslına saklanma alanı sipariş etmeye, yaşam alanı uygun olmuş. Fazla büyük ama dert değil.
Yandan sıcaklık verip sık besleyin. Bahar ortasına kadar bir hayli büyütürsünüz.bilgileriniz için çok teşekkür ederim. başka herhangi bir öneriniz var mı acaba