Teraryum değişik şekillerde. Tarantulam saklaniyor

g0keroloji

Yumurta
Üye
Tatantulam 1 2 gündür teraryumun kenarlarını kazıyor ve bu şekilde saklanıyor. Neyden kaynaklanıyor olabilir ?

Ekli dosyalar

• 1732869983034272000460663102688.jpg
    1732869983034272000460663102688.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 35

Enesersoy45

Minör
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
Tür nedir?
Alboya benzettim. Yer türü olduğu için torf yeteri kadar olduğunda kendisine bir delik açmayı deniyor. Tünel türleri de aynı şekilde. Daha geniş bir ortama geçirmeniz de iyi olur. Ufak geldi gözüme.

erdemmk06

Yumurta
Üye
büyük ihtimal ya ortamdan hoşnut değil ya da saklanacak yer arıyo eger altlık inceyse biraz daha kalın yap, böyle bol bol kazabileceği bi ortam hazırla, bir de nemi falan kontrol et, eğer nem türüne göre azsa su püskürt biraz, ha bi de teraryuma bi hindistan cevizi kabuğu ya da saklanabileceği bi şey koy, keyfi yerinde olur

g0keroloji

Yumurta
Üye
büyük ihtimal ya ortamdan hoşnut değil ya da saklanacak yer arıyo eger altlık inceyse biraz daha kalın yap, böyle bol bol kazabileceği bi ortam hazırla, bir de nemi falan kontrol et, eğer nem türüne göre azsa su püskürt biraz, ha bi de teraryuma bi hindistan cevizi kabuğu ya da saklanabileceği bi şey koy, keyfi yerinde olur
Hocam aslında nemi her gün kontrol ediyorum nemden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Henüz küçük olduğu içinde saklanabilecegi biŕ yer koymamistim

Tür nedir?
Alboya benzettim. Yer türü olduğu için torf yeteri kadar olduğunda kendisine bir delik açmayı deniyor. Tünel türleri de aynı şekilde. Daha geniş bir ortama geçirmeniz de iyi olur. Ufak geldi gözüme.
Hocam tliltocatl vagans olarak aldım

Son düzenleme:

Caisssa

Pupa
Üye
Daha net bir fotoğraf olsa aslında daha iyi bir tür tespiti yapabilirdik fotoğrafta göründüğü kadarıyla Albo renklerinde değil fakat sanki vagansda değil gibi emin olamadım daha büyük bir kapta onun saklanabileceği tünel tarzında yada oyuklardan oluşan yerler yapabilirsiniz küçük çiçek saksıları buna yardımcı olabilir. Bence artık bir büyük boy kaba geçme vakti gelmiş.

g0keroloji

Yumurta
Üye
Daha net bir fotoğraf olsa aslında daha iyi bir tür tespiti yapabilirdik fotoğrafta göründüğü kadarıyla Albo renklerinde değil fakat sanki vagansda değil gibi emin olamadım daha büyük bir kapta onun saklanabileceği tünel tarzında yada oyuklardan oluşan yerler yapabilirsiniz küçük çiçek saksıları buna yardımcı olabilir. Bence artık bir büyük boy kaba geçme vakti gelmiş.
Screenshot_20241130-144026_Chrome.jpg

Hocam böyle bir fotoğrafı da var. Dün büyük bir kaba geçirdim ama bu seferde kabın hep en köşe noktalarında duruyor.

Caisssa

Pupa
Üye
geçirdiğiniz alanda saklanma yerleri mevcutmu kuru kabuk parçaları dediğim gibi saksılar ?

Enesersoy45

Minör
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
Gerek yoktu aslına saklanma alanı sipariş etmeye, yaşam alanı uygun olmuş. Fazla büyük ama dert değil.