Son zamanlarda karıncalar çok dikkatimi çekmeye başladığı için bende bi kraliçe arıyorum acaba bu aylarda kraliçe bulma şansım var mı
İstanbuldaysan bugün akşama kadar her yer tetramorium olacak istersen toplayabilirsinTeşekkürler
Kâhinİstanbuldaysan bugün akşama kadar her yer tetramorium olacak istersen toplayabilirsin
Ben ciddiyim
Bu arada neden hala yatmadın dostum ?Ben ciddiyim
Ben fazla uyumam. Dün İstanbul'da lepisiota ve colobopsis uçuşu vardı denk geldiysen eğerBen ciddiyim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada neden hala yatmadın dostum ?
Yapma yaaa denk gelemedimBen fazla uyumam. Dün İstanbul'da lepisiota ve colobopsis uçuşu vardı denk geldiysen eğer
Trakya bölgesinde özellikle fazlaydı yani avrupa yakası taraflarıYapma yaaa denk gelemedim![]()
Ben neden bu kadar şansızım yiaaaa 😄Trakya bölgesinde özellikle fazlaydı yani avrupa yakası tarafları
Edirne Falan mıTrakya bölgesinde özellikle fazlaydı yani avrupa yakası tarafları
istanbul bugün fazla rüzgarlı nasıl her yer tetramorium dolsunİstanbuldaysan bugün akşama kadar her yer tetramorium olacak istersen toplayabilirsin
Ben 4 tane lepisiota buldum ama hiç colobopsise denk gelmedimBen fazla uyumam. Dün İstanbul'da lepisiota ve colobopsis uçuşu vardı denk geldiysen eğer
TeşekkürlerAğaçlara bakın hocam. Colobopsisi yerde bulacağınızı sanmıyorum. İncir ve kavak ağaçlarına bakabilirsiniz
Nerede yaşıyorsun?Son zamanlarda karıncalar çok dikkatimi çekmeye başladığı için bende bi kraliçe arıyorum acaba bu aylarda kraliçe bulma şansım var mı
Ankara'da bugün uçuş var camponotus,tetra, CATALGLYPHİS NODUS varNerede yaşıyorsun?
Colobopsis mi o benim işim =)Trakya bölgesinde özellikle fazlaydı yani avrupa yakası tarafları
SamsunNerede yaşıyorsun?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ankara'da bugün uçuş var camponotus,tetra, CATALGLYPHİS NODUS var