Telefondan Anlayan Varsa

beratulker

Yumurta
Üye
Forumla ilgisi yok ama şöyle bir sorunum var;
İnternet normalde yavaş değil pcde felan şakır şakır kullanıyorum 1080p izliyorum indirme hızı da 3.5 4 mgb ama telefonda hiçbir şey yapamıyorum nerdeyse Google'a zor giriyor videolar 10 saniyede bir donuyor falan yani böyle 1 2 haftadır telefonda böyle olmaya başladı elime alasım gelmiyor telefonu alsam da hiç birşey yapamıyorum sebebini çözümünü bilen var mıdır?

Elpandoa

Yumurta
Üye
eski telefon ise internet alıcısı pek iyi değildir ama doğal olarak kablosuz bağlanılıyor telefona o yüzden extreme iyi bir internetin olmadığı sürece bilgisayardan çok daha yavaş olur ama ramide dolmuş olabilir son haftalarda oluyorsa özellikle internetten araştırırsan daha yardımcı olabilir

MGPrime

Yumurta
İlklerden
Üye
İnternet normalde yavaş değil pcde felan şakır şakır kullanıyorum 1080p izliyorum indirme hızı da 3.5 4 mgb ama telefonda hiçbir şey yapamıyorum nerdeyse Google'a zor giriyor videolar 10 saniyede bir donuyor falan yani böyle 1 2 haftadır telefonda böyle olmaya başladı elime alasım gelmiyor telefonu alsam da hiç birşey yapamıyorum sebebini çözümünü bilen var mıdır?
Bende de aynı sorun, Telefon eskiliğinden..

Vazonax

Yumurta
İlklerden
Üye
Yazılımsal veya donanımsal bir problem olabilir donanımsal olarak maliyetsiz olarak yapabilecegin pek bir sey yok , zaten tecrüben yoksa önermem ama yazilimsal olarak önce bi telefonu sıfırlamanı öneririm yok olmazsa rom atılabilir belki düzelir denemek lazim ama yine biraz tecrübe ister rom atmak için kısacası bi sıfırla olmazsa internetten marka model ne ise onun icin çözüm araştır oda olmazsa artık telefoncu yolu gözükür sana

bulutsensei

Yumurta
İlklerden
Üye
hocam telefonun eskiliğinden kaynaklanıyor olabilir, aynı zamanda ram'i de dolmuş olabilir.