kesinlikle ucuz birşeyde işini görecektir karıncaları izlemek için diyorsan.İnternete makro lens yazarsan bulabilirsin. 30 TL lik bir şey bile işini görecektir.
Çok teşekkür ederim🙏İnternete makro lens yazarsan bulabilirsin. 30 TL lik bir şey bile işini görecektir.
Çok teşekkür ederim🙏
İmkansız değil. En küçük türleri daha çekebilir.Merhaba karıncaları izlemek için diyorsanız, internetten alacağınız en ucuz lens bile işinizi görür. Fakat fotoğraf çekeyim diyorsanız telefonla ne yazık ki imkansız.
o zaman benim aldığım lensler harbi çok kötüymüş.İmkansız değil. En küçük türleri daha çekebilir.
Arasında bir parça daha oluyor. Onu çıkarırsanız işinizi görecektir.o zaman benim aldığım lensler harbi çok kötüymüş.
teşekkür ederim.Arasında bir parça daha oluyor. Onu çıkarırsanız işinizi görecektir.
Link atabilirmisin acebao zaman benim aldığım lensler harbi çok kötüymüş.
Benim telefon böyle çekiyor ama karincada işe yaramazAslında forumda güzel çekimlerin olduğu fotoğrafları atmak için kategori açılabilir.
Link atabilirmisin
hocam örümcek süpermiş, fotoğrafta güzel. elinize sağlık.Benim telefon böyle çekiyor ama karincada işe yaramaz