Abdomenle ilgili bir durum yok kraliçe olduğuna kesin emin.Tek kanatlıysa yüksek ihtimalle çiftleşmiştir bu arada.Yanına aldın mı? Abdomeni nasıldı büyük bir ihtimalle olabilir.
Aldım abdomeni normal büyüklükte bekleteceğim yumurta yada kanat dökmesini.Yanına aldın mı? Abdomeni nasıldı büyük bir ihtimalle olabilir.
Herhangi bir genişleme yoksa olmaya da bilir fakat geç gördüysen abdomen kendini toparlamışta olabilir en iyi 1-2 hafta bekle hal ve harketlerinden belli olur.Aldım abdomeni normal büyüklükte bekleteceğim yumurta yada kanat dökmesini.
Yumurtlaması döllendiğini göstermez. Ya kanatlarını tamamen dökmesini beklemelisiniz yada ilk işçinin çıkmasını.Aldım abdomeni normal büyüklükte bekleteceğim yumurta yada kanat dökmesini.
Döllenmeden yumurtalama gibi bir şey var mı hocam bilmediğimden soruyorumYumurtlaması döllendiğini göstermez. Ya kanatlarını tamamen dökmesini beklemelisiniz yada ilk işçinin çıkmasını.
Evet, biraz nadir ama mümkün bir olay. haplodipolidi sistemi olarak geçer. döllenmeyen kraliçe, hep prens karınca çıkarır koloni her halükarda sonlanacakdır.Döllenmeden yumurtalama gibi bir şey var mı hocam bilmediğimden soruyorum
ilgi çekici ve şaşırtıcı bir olay gerçekten.Evet, biraz nadir ama mümkün bir olay. haplodipolidi sistemi olarak geçer. döllenmeyen kraliçe, hep prens karınca çıkarır koloni her halükarda sonlanacakdır.