Tavsiye verir misiniz?

KaanSener

Yumurta
Üye
Ben bu hobiye başlamak istiyorum. Bu konu hakkında çok okudum, çok video izledim ama ailem izin vermiyor. Sebebi ise; "Yaz tatilinde akrabaların yanına gidince ne yapacağız?" diyorlar ve akrabalar da istemiyor tabii ki(sordum). Ne yapabilirim? Hobiye başlamamdaki tek engel bu, yardımcı olursanız sevinirim.

Koraykbl

Nanitik
Üye
Ben bu hobiye başlamak istiyorum. Bu konu hakkında çok okudum, çok video izledim ama ailem izin vermiyor. Sebebi ise; "Yaz tatilinde akrabaların yanına gidince ne yapacağız?" diyorlar ve akrabalar da istemiyor tabii ki(sordum). Ne yapabilirim? Hobiye başlamamdaki tek engel bu, yardımcı olursanız sevinirim.
Bendede aynı dert var. Ya tuğkan abinin tarantula beslemesi gibi gizli bir şekilde yapıcaksın. Yada üniversiteye geçince rahatca kimse karışmadan yapıcaksın.
Tavsiyem test tüpü içinde kimsenin bakmayacağı bir yerde büyütüp doğaya salman.

Galip1960

Yumurta
Üye
Yaz tatilinde gizlice sarsmadan götürüp kimseye fark ettirmeden besleyebilirsin zaten neredeyse bütün ebeveynler böyle şeylere karşı eğer ailen izin verirse akrabalara göstermeden besle

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Ailene sadece tüpte kalacaklarını ve kendilerine hiçbir zararları olmayacağını açıklayabilirsin, biryere giderken gizlice bir kutuya sabitlersin orda bakarsın.