Tavsiye Verebilirmisiniz?

Mikkatiew

Yumurta
Üye
20230824_171121.jpgKolonim yeterince sağlıklı 12 işçisi mevcut haftada 2 kere sekerli su veriyorum malesefki böcek temin edemiyorum bu yüzden sekerli suyu 2 kere veriyorum. Bana verebileceğiniz tavsiye varmıdır?
Outworld takayımmı?

Emirhan_Bos

Yumurta
Üye
Dostum sana önerim şekerli suyu 2 günde bir vermen olur.

Böcek yerine alternatif olarak yumurta beyazı, kıyma gibi protein içerikli besinler verirsin hatta alternatif protein başlıklı konular var onlara göz atmanı öneririm ama şunu da bilmen lazım yumurta beyazı gibi alternatif proteinleri her koloni kabul etmez denemen lazım.

Ve şu anlık outworld bağlamana gerek yok dostum. Sana iyi hobiler 😁

punk

Larva
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 30339Kolonim yeterince sağlıklı 12 işçisi mevcut haftada 2 kere sekerli su veriyorum malesefki böcek temin edemiyorum bu yüzden sekerli suyu 2 kere veriyorum. Bana verebileceğiniz tavsiye varmıdır?
Outworld takayımmı?
gördüğüm kadarı ile messor besliyorsunuz elinizle braz tohum kırıo ekleyin ilk işçiler tohum kırarken zorlanıyor

Emir123

Media
Üye
gördüğüm kadarı ile messor besliyorsunuz elinizle braz tohum kırıo ekleyin ilk işçiler tohum kırarken zorlanıyor
gerek yok muhabbet kuşu yemini pheidole bile yiyor. Doğada kırıp verilmiyor kendilerı dış kabuğunu çıkartıp içini stoklar.