Daha büyük bir alan yapsanız daha iyi olabilir.Merhaba sevgili arkadaşlar tatlı su yengeci beslenmeyi düşünüyorum da şöyle bir yer hazırladım uygunmu acaba yaşaya bilmesi için.
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim birde acaba kerevit yemi vere bilirmiyim acaba.Daha büyük bir alan yapsanız daha iyi olabilir.
Verebilirsiniz, ek olarak elinizde varsa kurutulmuş gammarus veya un kurdu da verebilirsiniz.Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim birde acaba kerevit yemi vere bilirmiyim acaba.
Verebilirsiniz, ek olarak elinizde varsa kurutulmuş gammarus veya un kurdu da verebilirsiniz.
Pencerenin o tarafa koymanız daha iyi olur ışık gelsin.Peki ya penceremin olduğu yeremi koymalıyım yoksa ışık görmeyen bir yere koyayım acaba.
Efendim ilk öncelikle merhabalar. Bu konuyu açtıktan sonra ne kadar arasamda bir yengeç satıcısı bulamadım bu yüzden de pek bir tecrübe sahibi değilim ne yazık ki. Bu yüzden yardımcı olamadığım için çok özür dilerim.Merhaba nasıl gidiyor bakım işi. Bende bir tane aldım. Ama bir şey yemiyor. Yani verdikleri mi yemiyor. Siz ne ile beslediniz acaba