Taşınan kraliçe

xqewz

Larva
Üye
Bu kraliçeyi işçinin ağzında bir yere taşıyorken buldum. Sanırım bir bacağı yaralı. Türü nedir? Yaşar mı?

xqewz

Larva
Üye
20230529_151207.jpg
İşçi eklemesi yaptım kraliçenin işçisi çıktı, ağzında başka bir kraliçe var onu yiyor.

xqewz

Larva
Üye
20230529_174732.jpg
Kraliçe tüpte çok yavaş hareket ediyor, 15 tane işçi var hepsi kabul etti, umarım kraliçe ölmez ve yumurtlar. 1 tane un kurdu verdim.

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Sence koyulmalı mı avantajı dezavantajı nedir
mm şöyle outworlde taban malzemesi (kum, çakıl,torf) koymak görüntüyü güzelleştirir daha güzel, estetik ve doğal bi görüntü olur. dezavantajı ise temizliği zor olucaktır şekerli su kuma dökülürse kum kalıplasır ve cok kotu bi görüntü çıkar küçük türler şekerli su dökülen kumlu yere basıp yapısabilir, un kurdunun sıvısı dökülebilir, karıncalar tüpe kum taşıyabilir tüp aşırı kirlenebilir. ben kendi outworldu olan bütün kolonilerime silis kum + çakıl taşı karışımı kullanıyorum gerçekten çok güzel duruyor ya da bu arkadaşın yaptığı gibi torf ile doğal görünümler yapıyorum hoş duruyor ama dediğim gibi temizlik açısından eksileri
var

xqewz

Larva
Üye
Kraliçeyi yaşatabilirsem güzel bir alan hazırlayacağım çok istediğim bir türdü, gelişmeleri yazarım.