Taş,Balıklar Ve Petri Kabı

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Evcil hayvan parkından taş topladım arıtıp kullanmam mümkün mü? Su değerlerini bozar mı?

Bu petri kabını disçiden rica ettim renkli plastik bir kap kullanabilir miyim?

Bu balıklar nedir akvaryumda beslenebilir mi?20231005_180231.jpg20231004_212700.jpg
IMG-20231005-WA0000.jpg

omerfaruk_

Replete
Moderatör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Evcil hayvan parkından taş topladım arıtıp kullanmam mümkün mü? Su değerlerini bozar mı?

Bu petri kabını disçiden rica ettim renkli plastik bir kap kullanabilir miyim?

Bu balıklar nedir akvaryumda beslenebilir mi?Ekli dosyayı görüntüle 31666Ekli dosyayı görüntüle 31667
Ekli dosyayı görüntüle 31665
Taşları kaynatıp kullanabilirsiniz. Petri kabını ne için kullanacaksınız anlayamadım. Balıkların türü hakkında bilgim yok sazangillerden bir balık akvaryum litreniz yeterli ise bakabilirsiniz.

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Taşları kaynatıp kullanabilirsiniz. Petri kabını ne için kullanacaksınız anlayamadım. Balıkların türü hakkında bilgim yok sazangillerden bir balık akvaryum litreniz yeterli ise bakabilirsiniz.
Petri kabı karides ve salyangozlara besleme için, kullanılabilir mi?

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Kap çok küçük hiçbir canlı beslenmez o kapta.
Hocam yanlış anlamışsınız, o kabı tankıma koyacağım ve karideslere yem atarken içine atacağım olursa artıklar orada kalacak kumun içine dağılmayacak. Benim sorum ise bu plastik kaliteli ama salınım yapar mı?

omerfaruk_

Replete
Moderatör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Hocam yanlış anlamışsınız, o kabı tankıma koyacağım ve karideslere yem atarken içine atacağım olursa artıklar orada kalacak kumun içine dağılmayacak. Benim sorum ise bu plastik kaliteli ama salınım yapar mı?
.d yanlış anlaşılma olmuş kusura bakma, çok sıkıntı olacağını sanmam ama renksiz bir plastik kullanman daha sağlıklı olur.