Tarantulama yem seçerken, tartaraların kutusundan kurt tırmandığını gördüm. Komple koloniyi atmalı mıyım, yoksa bir çaresi var mı? 2 hafta önce de 1 tane güve görmüştüm.
Merhaba. Öncelikle böyle bir konu açtığınızda, içinde bulunan canlının fotoğraflarını ve tartaralarınızın yataklığını çekip yüklerseniz daha iyi cevaplar alabilirsiniz. Bu nedenle, burada "Benim soruma neden cevap gelmiyor?" diye sitem etmek doğru olmaz. Şu an için, konunuzla ilgilenecek birinin henüz mesajınızı görmemiş olması muhtemeldir.
Bunun dışında yapmanız gereken şey şudur:
Tartaralarınızı ayrı bir kaba alıp mevcut yataklık ve kolilerin hepsini atın. Ardından kabı güzelce yıkayıp kurulayın. Temizlenen kaba yeni yataklık ve koli ekleyin. Sonrasında tartaralarınızı bu steril ortama taşıyarak üretime devam edebilirsiniz.
Ben anlamıyorum karınca türü nedir diye soranlara dakikasında cevap veriliyor bir sorunla ilgili başlık açılınca ilgilenen olmuyor.
Ayrıca bu tür bir itham benim açımdan doğru değil. Forumda herkes her bilgiye sahip olmayabilir. Demek ki konunuzu, gerekli bilgiye sahip bir kişi henüz görmemiş. Bu olabilir. İyi hobiler. 😊