2-3 haftaStrese soktuğunuz için yemiyor olabilir. Ya da kabuk atacak olabilir. Hayvanı çok rahatsız etmeyin. Yemi geri alın, hayvan ufak zaten korkmayın. Canlı ne zamandır sizde?
ne kadara aldınız16/02 de aldım
125ne kadara aldınız
Anladim tesekkurler şuan açlıktan ölmez deilmi?canlı yemi almak için torfu delik deşik etmenize gerek yok. Alırkende strese girmez güzel bir şekilde yaparsan. Ama hayvanı hergün açıp bakıyorsan napıyor diye gereksiz elliyorsan yememesi çok normal geçenki konudada bahsettiğim gibi. Canlıyı unutun bir köşede kalsın 3-4 gün sonra deneyin boyunu geçmesin yem boyundan küçük olsun. Foruma ilk katıldığımda birinin şu sözü vardı " Besle ve unut " bunu deneyin derim yoksa daha çok başınız ağrır. Kabukta gelmiş olabilir ama sanmıyorum hayvanı beslememişsiniz ztn
Sanmıyorum kolay kolay ölmezler ama genede sling için 3 hafta / 1 ay fazla gibi isterseniz abdomen fotosu atın uygun olursa pazartesi yada salı besleyin ztn açtır o hava kapar.Anladim tesekkurler şuan açlıktan ölmez deilmi?
bir sıkıntı olmaz 3-4 güne besleyebilirsiniz sıcak ve karanlık bir yere koyun. besleyene kadar hiç ellemeyin ve bakmayın. boyundan büyük olmayan bir yem ile deneyebilirsiniz.Alırken 1-2 hafta sonra l2 demişti aldığım abi
Bendede l1 albo vardı kurdu 2 ye böl(mikro kurdu) ve bırak o 1 2 saate yer. Canlı çok küçük dediğimi deneyebilirsiniz.Alırken 1-2 hafta sonra l2 demişti aldığım abi