Chaetopelma olivaceum yerli türgeceleri aktif canlilar zaten normal tur nedir
Wc miChaetopelma olivaceum yerli tür
Dostum tarantulan plan yapıyor seni yiyebilir diye düşünüyorum bence dikkatli olmalısın 😄Karnı tok Adult dişi tarantulam Fazla tıemanmaya başladı teraryumun tepesine kenarına düşüp biyerine birşey yapacak diye korkuyorum belkide abartıyorum bilmediğim bi sebebi vardır belki diye sordum![]()
Yalnız o yılan hikayesi değil miydi?Dostum tarantulan plan yapıyor seni yiyebilir diye düşünüyorum bence dikkatli olmalısın 😄
Bu sefer de tarantula olsun dedik 😉Yalnız o yılan hikayesi değil miydi?![]()
Nemi yeterince iyi ayarlıyorum Abi vallahiSıcaklardan kaynaklı olabilir, nemini eksik etme.
Evet
Nerede buldun bende incelemek için misafur etmek istoyorum nerelere bakmalıyımNemi yeterince iyi ayarlıyorum Abi vallahi
Evet
+1Foto atabilirmisin
WC tarantulada olsa karşıyım koloni patlatmak ile aynı şey bence.Wc mi, tarantulacı arkadaşlar Türkiye'de wc tarantula bakmak ne kadar sağlıklı biri açıklık getirebilir mi?
Foto atabilirmisin
Yok uzaktan bakıyorum zaten ben fazla kurcalamam öyleTarantula beslemdim tecrübem pek yok ama iyi bildim bir şey var bu tür canlılara çok bakmamak gerekiyor yani tavsiyem pek bakma hem stres olmaz zaten bazı sorunlar hariç sorun olsa bile pek yapa bileceğiniz bişey olmuyo tavsiyem oluruna bırak takılsın kafasına göre hayvan
Wc mi, tarantulacı arkadaşlar Türkiye'de wc tarantula bakmak ne kadar sağlıklı biri açıklık getirebilir mi?
Nerede buldun bende incelemek için misafur etmek istoyorum nerelere bakmalıyım