Tarantula hobisine baslama

Nazdravia

Nanitik
Üye
Merhaba dostlar. Uzun zamanlar karınca besledim sayısız koloniye baktim. Şimdi ise tarantula hobisine başlamak istiyorum. Genel bilgileri edindim fakat canlıyı nerden temin edeceğimi bulamadım. Sahiplendiren varsa veya satan(genel fiyat bilmiyorum mümkünse ucuz öğrenciyim) olursa almak isterim. Eğer forumda satış vs yasaksa uzun zamandir forumu kullanmadığım için bilmiyorum. Banlanmak da istemiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim nereden temin edebilirim

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Hocam Karınca Çiftliğim forumunda satış yasak. Bazı WhatsApp gruplarında al-sat oluyor.

Adz94

Pupa
Üye
Merhaba dostlar. Uzun zamanlar karınca besledim sayısız koloniye baktim. Şimdi ise tarantula hobisine başlamak istiyorum. Genel bilgileri edindim fakat canlıyı nerden temin edeceğimi bulamadım. Sahiplendiren varsa veya satan(genel fiyat bilmiyorum mümkünse ucuz öğrenciyim) olursa almak isterim. Eğer forumda satış vs yasaksa uzun zamandir forumu kullanmadığım için bilmiyorum. Banlanmak da istemiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim nereden temin edebilirim
Mommy tarantula Instagram hesabından temin edebilirsiniz.

Niko990

Media
Yardımsever
İlklerden
Üye
Facebook grupları güvenli değil demek doğru olmaz, gruplar genelde aracı konumunda olur, alacağınız satıcıya dikkat etmeniz lazım. Referans ve detaylı bilgi isteyin mutlaka alıcağınız kişiden ve alacağınız kişinin ismini grupta sorgulayabilirsiniz. Ayrıca elden almak istiyorum vs. diyerek te satıcıyı yoklayabilirsiniz, dolandırıcıysa illaki bir yerde açık verecektir.